Amerikaanse Series

De beste Amerikaanse series zijn te verdelen over twee genres.

Welke?

Het drama en misdaad genre.

Probeer een nieuwe Amerikaanse tv serie en ontdek je favoriet.

Amerikaanse series 2017

 

The Gifted

Play
Is een vreedzame wereld mogelijk in een wereld vol met gemuteerde mensen? Angst en wantrouwen hangt in de lucht.

SEAL Team

Play
In SEAL Team wordt je meegenomen in de wereld van mariniers. Het gehele traject van training, planning en de uitvoering van zware missies komt aan bod.

The Good Doctor

Play
Shaun Murphy is een jonge autistische chirurg die gek genoeg aan het werk gaat in een prestigieus ziekenhuis. Dat is vragen om problemen.

 

Z-Nation

Play
Ken je de heftige Amerikaanse drama en science-fiction serie Z-Nation? Lukt het de laatst overlevende sinds het zombievirus een vaccin te krijgen?

 

Amerikaanse series 2016

 

Wayward Pines

Play
Bij Wayward Pines kun je spanning verwachten. Ethan Burke probeert als geheim agent twee vermiste federale agenten te vinden.

 

The Walking Dead

Play
The Walking Dead is een leuke Amerikaanse drama serie. Bij The Walking Dead proberen mensen na een Zombie invasie te overleven. Gaat dat lukken?

 

Younger

Play
Met Younger krijg je veel komedie voor je kijktijd. De 40 jarige Liza probeert een nieuw leven te beginnen. Maar lukt dat op haar leeftijd?

 

The Blacklist: Redemption

Play
Als je van misdaad en actie houdt dan zit je met The Blacklist: Redemption goed. Kan Tom Keen zich redden in de wereld van geheime organisaties?

 

Westworld

Play
Liefhebbers van misdaad en science-fiction kunnen kijken naar Westworld. Een futuristisch park bemand door robots gaat wegens problemen dicht.

 

Zoo

Play
Bij Zoo gaat het over het geweld van dieren tegen mensen. Hoe zijn al die merkwaardige aanslagen te verklaren?

 

Naast Amerikaanse series kun je meer series online zien.