Dramaseries

In deze lijst vind je de beste dramaseries.

De meeste komen uit Nederland en Engeland.

Liefhebbers van drama’s houden meestal ook van komedie en romantiek.

Lees verder voor de nieuwste en betere drama’s (op Netflix).

 DVD algemeen

Dramaseries Netflix

Utopia

Utopia is een bijzondere Britse Netflix serie. Een groep mensen ontmoeten elkaar online en hebben een gezamenlijke interesse, maar ze worden achtervolgt door een groep genaamd ‘The Network’.

Call The Midwife

Call The Midwife is het verhaal van de 22-jarige Jenny die in 1957 haar ouderlijk huis verlaat om vroedvrouw te worden. Anders dan gedacht komt ze in een Londens klooster terecht.

Ramses

In 2014 kwam de Netflix serie over het leven van de kleurrijke zanger Ramses Shaffy uit. Je ziet dat Ramses zijn tijd graag besteed aan toneel, muziek, drank, vrouwen én mannen.

Seven Seconds

In het Netflix drama Seven Seconds zie je de nasleep van een incident. Nadat een blanke politieagent per ongeluk een zwarte tiener treft en ernstig verwondt, ontstaan er raciale spanningen met een rechtszaak tot gevolg.

Frikjent (Acquitted)

Na succes in Azië is in de Noorse serie Frikjent zakenman Aksel Borgen terug in Noorwegen om een ​​belangrijk plaatselijk bedrijf te redden. En dat ondanks het feit dat hij 20 jaar geleden in de gevangenis zat wegens het vermoorden van een oude schoolliefde.

Safe

Nadat zijn dochter in de Britse Netflix drama Safe wordt vermist, begint een weduwnaar de mensen te onderzoeken die het dichts bij hem staan. Meer dan hij zou willen levert dat donkere geheimen op die nieuwe vragen oproepen.

Tjockare Än Vatten (Thicker Than Water)

Een moeder stuurt in de Zweedse serie Tjockare Än Vatten ansichtkaarten naar haar vervreemde zoon en dochter. Ze nodigt haar kinderen uit naar het huis waar ze zijn opgegroeid. Ze geeft ieder een stukje advies mee om over na te denken.

Bedre Skilt End Aldrig (Splitting Up Together)

Een echtpaar met twee jonge meiden gaat in Bedre Skilt End Aldrig (Splitting Up Together) op een merkwaardige manier uit elkaar. De vader en moeder leven om beurten in het huis met de meiden. In de overige tijd moet de ouder in een kelder wonen.

The Cliff

Een misdaadonderzoeker gaat in de Ijslandse Netflix mysterie The Cliff een politievrouw helpen. Samen proberen ze een mysterieus incident in de gemeenschap op te lossen.

Dramaseries 2018

The Good Doctor

Shaun Murphy is in The Good Doctor een jonge autistische chirurg die gek genoeg aan het werk gaat in een prestigieus ziekenhuis. Dat is natuurlijk vragen om problemen.

The Good Fight

Zodra de geldpot van Diane Lockhart verloren gaat is het tijd om een nieuwe start te maken. Het valt in The Good Fight nog niet mee om na al die tijd opnieuw te beginnen bij een nieuw bedrijf.

Call The Midwife

Call The Midwife is het verhaal van de 22-jarige Jenny die in 1957 haar ouderlijk huis verlaat om vroedvrouw te worden. Anders dan gedacht komt ze in een Londens klooster terecht.

13 Reasons Why

De Amerikaanse serie 13 Reasons Why neemt je mee in de motieven voor een zelfmoord. Wat vertellen de tapes die een klasgenoot ontvangt? In 2018 is er een nieuw seizoen van één van de beste drama series.

Gevoel Voor Tumor

In dit Vlaamse drama volg je student en rokkenjager Tristan Devriendt. Alles in zijn leven lijkt perfect, tot hij ontdekt een tumor in zijn hoofd te hebben. Volg zijn strijd en nieuwe levensweg in de vermakelijke serie Gevoel voor Tumor.

Het Geheime Dagboek Van Hendrik Groen

Een oude man blikt, vanuit een verpleeghuis in Amsterdam, met zijn dagboek terug op komische en tragische gebeurtenissen. Het Geheime Dagboek Van Hendrik Groen hoort bij de beste drama series uit Nederland.

Patrick Melrose

In deze Britse dramaserie volg je het bewogen leven van Patrick Melrose. Na een traumatische jeugd in het zuiden van Frankrijk en een wild leven in New York keert hij voor herstel terug naar Groot-Brittannië

The Deuce

In The Deuce gaan we terug naar het Amerikaanse New York van de jaren 70 en 80. In die tijd was er volop pornografie en prostitutie te vinden in Manhattan, dat zie je terug in deze dramaserie.

Bonusfamiljen (The Bonus Family)

In deze drama serie staat het moderne gezinsleven centraal. De complexiteit van de relaties binnen het familieleven komen in de Zweedse serie Bonusfamiljen pijnlijk aan bod.

The Looming Tower

The Looming Tower is een Amerikaans drama over de rivaliteit tussen de FBI en de CIA. Het speelt eind jaren 90 af. In die tijd speelde de toenemende dreiging van Osama Bin Laden en Al-Qaeda.

The Alienist

In het Amerikaanse drama The Alienist ontmoet John Moore de criminele psycholoog Laszlo Kreizler. Eind 19e eeuw proberen ze samen het gedrag van een seriemoordenaar in New York te onderzoeken.

Klem

Barry Atsma en Georgina Verbaan schitteren in Klem. Hugo kan als alleenstaande vader van twee dochters zijn privéleven steeds moeilijker geheim houden.

Seven Seconds

In de Amerikaanse serie Seven Seconds zie je de nasleep van een incident. Nadat een blanke politieagent per ongeluk een zwarte tiener treft en ernstig verwondt, ontstaan er raciale spanningen met een rechtszaak tot gevolg.

Harlots

Margaret Wells heeft in Harlots veel moeite om haar dochters op te voeden. Dat valt ook niet mee aangezien het leven zich afspeelt in London gedurende de 18e eeuw.

Safe

Nadat zijn dochter in de Britse drama Safe wordt vermist, begint een weduwnaar de mensen te onderzoeken die het dichts bij hem staan. Meer dan hij zou willen levert dat donkere geheimen op die nieuwe vragen oproepen.

The Chi

In het Amerikaanse drama The Chi wordt een gemeenschap aan de zuidkant van Chicago noodlottig getroffen. De levens van Emmett, Brandon, Ronnie en Kevin worden daardoor onverwachts met elkaar verbonden.

Deception

Cameron Black is in het Amerikaanse drama Deception ‘s werelds grootste illusionist. Hij wordt gerekruteerd door de FBI, waar hij zijn misleidingsvaardigheden gebruikt om interessante en lastige zaken op te lossen.

Ordeal By Innocence

De rijke filantroop Rachel wordt in 1954 op haar landgoed vermoord. Haar geadopteerde zoon Jack wordt in dit Engels drama vervolgens als verdachte gearresteerd. Hij protesteert heftig maar is hij echt zo onschuldig?

The Resident

In het Amerikaanse drama The Resident wordt een beginnende dokter geconfronteerd met de harde realiteit van medische zorg. Zijn geweten komt in het gedrang zodra hij merkt hoe behandelingen van patiënten werkelijk gaan.

For The People

Het Amerikaanse juridische drama For The People volgt jonge advocaten met spraakmakende zaken. Gaandeweg kruizen hun persoonlijke en het zakelijke levens elkaar.

Zuidas

In de Nederlandse drama Zuidas zie je afgestudeerde rechtenstudente Sabia. Zij start als advocaat-trainee bij een prestigieus advocatenkantoor. Onder leiding van Christine en Rudolf komt ze te werken in harde macht- en statusgevoelige wereld.

The Arrangement

In deze Amerikaanse serie krijgt Megan Morrison een huwelijkscontract van 10 miljoen dollar aangeboden. Gaat ze in The Arrangement trouwen met de grootste ster van Hollywood?

Kiri

De Britse dramaserie Kiri gaat over de ontvoering en moord op een jong donker meisje. Het gebeurt vlak voor ze door een blank pleeggezin zou worden geadopteerd. De waarheid boven tafel krijgen blijkt moeilijker dan gedacht.

Next Of Kin

Mona Shirani is in deze Britse drama serie verdrietig als duidelijk wordt dat haar lieve broer op brute wijze is vermoord. En dat allemaal terwijl ze werkt voor nota bene een liefdadigheidsinstantie.

Girlfriends

De Engelse dramaserie Girlfriends gaat over een drietal vriendinnen die worden geconfronteerd met het ouder worden. Je ziet moderne vrouwen van een bepaalde leeftijd die hun levensfase zo goed mogelijk willen invullen.

Ten Days In The Valley

Een overwerkte en alleenstaande moeder zit midden in een vervelende scheiding. De situatie verergert in Ten Days In The Valley zodra blijkt dat haar jonge dochter vermist is. Het zet haar haar wereld op de kop.

Still Star-Crossed

Ben je liefhebber van Romeo en Juliet? De serie Still Star-Crossed gaat verder waar het beroemde verhaal stopt. Verraad, intriges en de romances komen ruim aan bod. Dit alles gebaseerd op het boek van Melinda Taub.

Valor

Dit drama speelt zich vooral af in het nu, met flashbacks naar een mislukte missie waarbij een vrouwelijke pilot betrokken was. In Valor wordt de grens tussen militaire discipline en natuurlijke menselijke verlangens grondig getest.

Dramaseries 2017

The Young Pope

Jude Law speelt in The Young Pope de jonge en charmante Lenny Belardo. Dat was de eerste Amerikaanse paus, ook wel bekend als Pius XIII. Hoe heeft hij zich zo snel kunnen opwerken? Een slimme strategie pakte goed uit.

Atypical

Lukt het Sam, een 18-jarige autistische jongen, om een vriendin te vinden? Terwijl Sam steeds minder afhankelijk wordt, heeft dat ook invloed op de levenswijze van zijn moeder. In Atypical zie je hoe.

De Mannentester

Zoek je een serie over een femme fatale? Dan zit je bij De Mannentester goed. Een verleidster laat zich als mannentester inhuren. Lukt het haar de mannen naar haar hand te zetten?

Broken

De Katholieke priester Michael Catholic is actief in een gemeente die in Broken moeite heeft zijn moderne manier om het geloof te verzoenen met de weerbarstigheid van het dagelijks leven.

Eigen Kweek

Een boer ziet in de Vlaamse serie Eigen Kweek zijn opgebouwde bedrijf verloren gaan. Om te overleven besluit hij wiet te gaan kweken, dat is vragen om problemen.

Doctor Foster

Een vrouw verdenkt in Doctor Foster haar man van een affaire. Beetje bij beetje wordt er meer duidelijk maar dat heeft in deze Britse drama wel een prijs.

Arvingerne (The Legacy)
De dood van een matriarch brengt in Deense serie Arvingerne verloren geheimen naar boven, dat veroorzaakt een langdurige strijd voor de familie erfenis.

The White Princess

The White Princess ziet dat door het huwelijk tussen Henry VII en Elizabeth van York en Engeland verenigd wordt. Toch brengen persoonlijke en politieke breuken nieuwe problemen teweeg die opnieuw het koninkrijk dreigen te verscheuren.

Amigo’s

Vijf mannen komen in de Vlaamse serie Amigo’s uit de gevangenis. Enkel van hen zaten daar wegens moord. Ze starten samen een restaurant met de naam Amigo’s, maar dat loopt niet zoals ze hadden verwacht.

The Son

Ben je al bekend met het verhaal over het ontstaan van Amerika? In The Son leer je het rijkste land ter wereld beter kennen. Extra aandacht is er voor de bloedige opkomst en ondergang van het olierijke Texas.

Vechtershart

Dit is onderhoudend drama met Waldemar Torenstra als kickbokser. In 2016 was Vechtershart een nieuwe Nederlandse serie van NPO. Nick probeert na vier jaar strafgevangenis weer kickbokskampioen te worden en te blijven.

Spitsenbroers

Spitsenbroers hoort bij de drama series uit 2017 en gaat over twee broers met een voetbaldroom. Er komt een tweede seizoen die te volgen is op de Belgische zender VTM.

Meisje van Plezier

Misschien wel de meest besproken Nederlandse serie uit 2017 is Meisje van Plezier, daar speelt Angela Schijf een rol zoals we dat haar nog niet eerder zagen doen.

Brussel

De spannende tv serie Brussel draait om de EU-top en is te zien op Play van KNP. In Brussel kun je rekenen op machtsspelletjes en politieke intriges.

Law & Order True Crime

De gebroeders Menendez zijn op de nationale televisie berecht voor vermoorden van hun ouders. Hun verhaal achter deze gruwelijke misdaad komt in Law & Order True Crime in alle facetten aan bod.

Celblok H

De Nederlandse dramaserie Celblok H is een bewerking van Wentworth. Je ziet verschillende vrouwen die niet zonder reden in de vrouwengevangenis zitten.

Z: The Beginning Of Everything

De vermakelijke serie Z: The Beginning Of Everything draait om de knappe Sayre Fitzgerald. Ze knokt voor haar carrière als jazzartiest en dat tijdens de roerige jaren 20.

The Moorside

Deze op waarheid gebaseerde Engelse serie The Moorside gaat over vriendschap, vergeving en vertrouwen binnen een gemeenschap, die na de verdwijning van de negenjarige Shannon Matthews opgeschud wordt.

The Halcyon

In The Halcyon volg je het leven in een vijf sterren hotel gedurende de oorlog. Dit Brits drama laat het London van de jaren 40 zien en de impact van de oorlog op de diverse bevolkingsgroepen.

When We Rise

Liefhebbers van de Amerikaanse geschiedenis over de ontwikkeling van de homorechtenbeweging kijken naar When We Rise. Deze serie blikt terug op de bekende Stonewall rellen in 1969.

The State

In de Engelse tv serie uit 2017 The State zie je vier Britten die zich in Syrië aansluiten bij ISIS, met alle gevolgen van dien.

Will

De Amerikaanse dramaserie Will gaat over de jonge jaren van schrijver William Shakespeare. Toen hij in 1589 in Londen kwam was de theaterwereld populair. Kan Will zijn droom laten uitkomen en de wereld veranderen met woorden?

The Last Post

Het Engelse leger verblijft in 1965 in Jemen. Het verblijf in het Midden-Oosten is in de 2017 serie The Last Post niet alleen gevaarlijk voor de soldaten, maar ook voor de aanwezige vrouwen en kinderen die bij ze zijn.

In The Dark

De zwangere D.I. Helen Weeks keert In The Dark terug naar haar geboorteplaats om een oude vriend te helpen die last heeft van een mediagekte vanwege de ontvoering van twee meisjes.

Centraal Medisch Centrum

Bij Centraal Medisch Centrum volg je een oude Nederlandse ziekenhuisserie. Het volgt de gebeurtenissen van de directeur en de medische staf.

Shots Fired

In een Zuidelijk Amerikaanse stad met een slavenverleden vindt een schietpartij plaats. Welke rol speelde racisme en hoe gaat in de serie Shots Fired het strafrecht daar mee om?

Madiba

Deze zesdelige miniserie gaat over het leven van de Zuid-Afrikaan Nelson Mandela. Op welke manier zet Madiba het leven van Nelson Mandela neer?

La Famiglia

La Famiglia is een dramaserie. Binnen een Nederlands-Italiaanse familie zijn er niet alleen maar cultuurverschillen, ook blijken er geheimen.

Doubt

Een succesvolle advocaat raakt in Doubt krijgt romantische gevoelens voor een cliënt. Onduidelijk is of die man wel of niet betrokken is bij een misdaad, de uitkomst kan een ander licht op de relatie geven.

Ku’damm 59

In de Duitse dramaserie Ku’damm 59 zie je het verhaal van een moeder met drie dochters, opgroeiend in het Duitsland van de jaren 50. De Rock ‘N’ Roll krijgt al snel vat op de meiden.

Odds

De detectiveserie Odds hoort bij de Nederlandse series op Videoland en is met Tygo Gernandt en Willem Voogd. Hoewel ze tegenpolen lijken blijken ze een gouden aanwinst voor de politie.

Elven

Een klein meisje verdwijnt in de Noorse serie Elven bij de rivier achter de gezinswoning, welke vlakbij de Fins-Russische grens van Noorwegen ligt. Het leger weigert echter een zoektocht op te zetten.

Dramaseries 2016

Borgen

Je volgt in de Deense serie Borgen een politiek drama over de opkomst van politiek leider, die verandert zodra ze de machtigste positie krijgt.

Dag

De Noorse serie Dag gaat over een huwelijksadviseur die vindt dat mensen in eenzaamheid moeten leven. Hij haat tijd doorbrengen met anderen, behalve met zijn maat Benedictus. de situatie verandert wanneer hij een blind-date krijgt met een oude jeugdvriendin van zijn zus, Eva.

Mouna’s Keuken

Mouna’s Keuken is een leuke en pittige serie. Reken op discussies en confrontaties. Het volgt Mouna die al 30 jaar kookt.

A’dam – E.V.A.

A’dam – E.V.A. is een bijzondere serie. Het verhaal gaat over het liefdesverleden van een Amsterdamse vrouw en Zweedse man.

Icarus

Icarus is een goede zesdelige NPO serie. Elke aflevering staat in het teken van een bekende Nederlander, die maatschappelijk zijn waarde bewezen heeft.

Professor T.

Professor T. is een Vlaamse politieserie. Prof. T. wordt als hoogleraar op komische wijze ingeschakeld voor advies.

Zwarte Tulp

In Zwarte Tulp volg je twee familiebedrijven die een unieke zwarte tulp willen kweken. Gebeurtenissen uit het verleden vertragen het proces.

Frikjent (Acquitted)

Na succes in Azië is in de Noorse serie Frikjent zakenman Aksel Borgen terug in Noorwegen om een ​​belangrijk plaatselijk bedrijf te redden. En dat ondanks het feit dat hij 20 jaar geleden in de gevangenis zat wegens het vermoorden van een oude schoolliefde.

Cordon

Cordon is een dramaserie van VTM. Een dodelijk virus breekt uit. Mensen proberen in een soort container te overleven.

Tjockare Än Vatten (Thicker Than Water)

Een moeder stuurt in de Zweedse serie uit 2016 Thicker Than Water ansichtkaarten naar haar vervreemde zoon en dochter. Ze nodigt haar kinderen uit naar het huis waar ze zijn opgegroeid. Ze geeft ieder wat advies mee om over na te denken.

Halvbroren (The Half Brother)

Je volgt in de Noorse serie Halvbroren het leven van een familie die door de Tweede Wereldoorlog verdeeld in Europa komen te wonen. De halve broers Barnum en Fred wonen ​​in Oslo. Terwijl Barnum en zijn vader Fred naar ze op zoek zijn.

Chaussée d’Amour

Na een mislukt huwelijk gaat Sylvia in de Belgische serie Chaussée d’Amour verhuizen naar een bordeel. Gedwongen door geldnood opent ze een bar. Ze krijgt te maken met een detective die een oude moordzaak probeert op te lossen.

Ku’damm 56

Een moeder van drie dochter runt in het Berlijn van de jaren 50 een dansschool. Haar jonge dochters zijn in de serie Ku’damm 56 braaf en verstandig tot Rock ‘n’ Roll wat bij de meiden los maakt.

Bedre Skilt End Aldrig (Splitting Up Together)

Een echtpaar met twee jonge meiden gaat in Bedre Skilt End Aldrig (Splitting Up Together) op een merkwaardige manier uit elkaar. De vader en moeder leven om beurten in het huis met de meiden. In de overige tijd moet de ouder in een kelder wonen.

Nieuwe Buren

Peter en Eva kopen, in verwachting van hun eerste kind, een woning in een Vinex-wijk. Na een miskraam groeien ze in de serie Nieuwe Buren uit elkaar en komen ze in contact met hun nieuwe buurtgenoten.

De Fractie

De Fractie is een spannende politieke drama serie. Fictieve Kamerleden proberen de politieke realiteit in Den Haag te tonen.

The Cliff

Een misdaadonderzoeker gaat in de Ijslandse Netflix mysterie The Cliff een politievrouw helpen. Samen proberen ze een mysterieus incident in de gemeenschap op te lossen.

Heer & Meester

Heer & Meester is een komische serie met Daan Schuurmans. Valentijn Rixtus Bentinck helpt op zijn creatieve wijze de politie met het oplossen van misdaden.

Weemoedt

Een talentmanager werkt in Weemoedt in de Showbizzwereld. De rol wordt gespeeld door Thijs Römer. Hij waarschuwt anderen voor verleidingen en schandalen, maar hoe loopt zijn eigen leven?

Als De Dijken Breken

Als De Dijken Breken is een EO drama serie. Een grote storm bedreigt Nederland. Is het mogelijk 4 miljoen mensen te evacueren?

Honigfrauen

De twee zusters Maja en Catrin reizen in de Duitse serie Honigfrauen naar het Hongaarse Balatonmeer. Oost- en West-Duitsers vieren daar vakantie, maar de sfeer slaat na enige tijd om.

Land Van Lubbers

Land Van Lubbers is 4-delige serie met Huub Stapel. De serie neemt ons mee naar de politieke tijd van Ruud Lubbers in de jaren 70.

Den Elfde Van Den Elfde

Hubert is in Knorrendonk al ruim 35 jaar de jaarlijkse Prins Carnaval. Dat verandert in de Vlaamse serie Den Elfde Van Den Elfde zodra hij op doktersadvies de jaarlijkse viering moet overslaan. Verkiezingen voor een nieuwe prins zijn het gevolg en dat brengt lokaal veel los.

Oude dramaseries

Van Vlees En Bloed

Van Vlees En Bloed toont de moeilijkheid die kleine middenstanders hebben. Familie-invloeden en geldproblemen spelen op.

Quiz Me Quick

Quiz Me Quick gaat over 5 ambitieuze caféquiz spelers. Door het succes willen ze steeds meer. Het einddoel is het winnen van de Superprestige.

Bevergem

Bevergem is een Vlaamse komedie. Het speelt zich af in het plaatsje Bevergem. Daar blijken de mensen net zo excentriek als Freddy.

Overspel

Overspel is een Nederlands thriller met Sylvia Hoeks. Iris Hoegaarde speelt overspel met een advocaat, maar daar blijft het niet bij.

Ramses

In 2014 kwam de drama serie over het leven van de kleurrijke zanger Ramses Shaffy uit. Je ziet dat Ramses zijn tijd graag besteed aan toneel, muziek, drank, vrouwen én mannen.

Marsman

Marsman is een serie uit 2014 uitgezonden door Eén. Nico Marsman moet zien te zorgen voor zijn autistische broer Rudy.

De Parelvissers

Zes personen starten een productiebedrijf genaamd De Parelvissers, maar één van hen verdwijnt met een grote som geld.

Volgens Robert

In de oude Nederlandse serie Volgens Robert zie je hoe een huisarts zijn midlifecrisis probeert te overwinnen.

De Ronde

De Ronde werd in 2011 uitgezonden op Eén. De opnames zijn vooral gedraaid rondom de wielerwedstrijd de Ronde van Vlaanderen.

Tom & Harry

Tom & Harry gaat over de babywissel op de kraamafdeling. Een succesvolle vrouw gaat op zoek naar haar echte zoon.

Oud België

Oud België speelt zich af in de jaren 70. Het gaat om twee maten. Ze spelen samen in een revuetheater, wat financieel slecht draait.

De Prooi

In de VARA serie Prooi volg je de opkomst en ondergang van de Nederlandse ABN-Amro Bank onder leiding van directeur Groenink.

Stille Waters

De jonge stadsvrouw Jana Meyer onderzoekt in Stille Waters de verdachte dood van haar pleegvader, ze komt daarbij in aanraking met een rijke industrieel.

De Ontmaskering Van De Vastgoedfraude

De Ontmaskering Van De Vastgoedfraude is gebaseerd op het boek van Vasco van der Boom en gaat over een waargebeurde vastgoedfraude.

De Affaire

De Affaire is luchtige dramaserie over journalisten. Van werkelijke gebeurtenissen worden vrije interpretaties getoond.

Malaika

In de Nederlandse dramaserie Malaika volg je het reilen en zeilen van personeel en patiënten in een zorgcentrum.

Crème De La Crème

Crème De La Crème draait om drie jeugdvriendinnen. Als dertigers komen ze elkaar weer tegen. Ze voeren leuke veranderingen door.

Zuidflank

Zuidflank gaat over Rob die na de dood van zijn vader terugkeert naar de wijngaard. Die probeert hij uit te bouwen tot een succes.

Vriendinnen

Vriendinnen is een leuke Vlaamse serie van vroeger. Het gaat over de levenslange vriendschap tussen Nel Vercammen en Eva Michiels.

Kinderen Van Dewindt

In Kinderen van Dewindt volg je in de Antwerpse haven een familie van ondernemers, die actief zijn in de mode en landbouw.

Freddy, Leven In De Brouwerij (Freddy Heineken)

In Freddy, Leven In De Brouwerij volg je het bewogen leven van de bierbrouwer en zakenman Freddy Heineken.

Johan: Logisch Is Anders

Een oude Nederlandse serie is Johan: logisch is anders. Het gaat natuurlijk over het voetballeven van Johan Cruijff. De tv serie is zowel  fictie als een eerbetoon aan de voetballer.

Spoed

In deze Belgische dramaserie volg je de handelingen binnen een academisch ziekenhuis.

De Vijfhoek

De Vijfhoek is een Vlaamse drama serie. De bewoners van de Brusselse wijk Kattenberg worden bedreigd door een bouwproject.

Goesting

Goesting draait om een restaurant. Ze proberen een Michelinster binnen te halen. Daar komt meer bij kijken dan men dacht.

Love Hurts (Verlaten Vrouwen)

In Love Hurts krijg je de verhalen van relatietherapeute Sarah van Asperen is. Zij vertelt de aangrijpende verhalen van haar cliënten.

Albert II

Albert II gaat natuurlijk over de Belgische koning. De aanleiding voor de serie was het feit dat hij 20 jaar op zijn troon zat.

Los Zand

Drie stellen beseffen niet wat ze riskeren, als ze op reis zijn door Afrika. Schokkende ontdekkingen blijven niet achter.

Naast drama series zijn er meer tv series om naar te kijken.