Top 10 Duitse series

Hier vind je de 10 beste Duitse series om in 2020 te kijken, volgens TVserieVergelijker.​

In dit overzicht vind je drama, komedie én politieseries.

Kom nu hieronder meer te weten over de top series uit Duitsland.

4 Blocks


Juist wanneer Ali Hamady voor zijn gezin wil stoppen met zijn criminele activiteiten en afstand wil nemen van zijn 4 Blocks (vrienden) ontstaan er problemen. Ontsnappen uit de Arabische clan lijkt ineens een onmogelijke opgave geworden.

Das Boot


Een jong stel onderzeeërs werkt gedurende de Tweede Wereldoorlog aan een gevaarlijke bewakingsmissie. Maar tijdens de herfst van 1942 wordt de oorlogvoering onder water voor de crew ineens een stuk heftiger.

Beat


Als promoter van een grote Berlijnse technoclub gaat geen feestje aan Beat voorbij. Een undercover opdracht in het nachtleven lijkt dan een makkie, tot hij in steeds enger netwerk van corruptie en persoonlijke problemen komt.

You Are Wanted


Nadat alle persoonlijke digitale gegevens van Lukas Franke gehackt zijn wordt hij beschuldigd van een misdaad die hij niet heeft begaan. Zijn onschuld bewijzen blijkt sinds de hack een grote opgave.

Bad Banks


Barry Atsma speelt in deze NPO thriller een bankier die alles over heeft voor een goed financieel resultaat. Jana heeft moeite met het egoïsme van de financiële wereld, maar ze wil wel een leuke carrière maken. Te zien in het Duits én Nederlands.

Ku’damm 59 (Berlin 59)


Dit Duitse drama draait rondom moeder Caterina Schöllack en haar drie opstandige dochters. De meiden willen graag een eigen en wat vrijer leven leiden, maar juist op dit punt ontstaat er wat weerstand.

Babylon Berlin


De jonge inspecteur Gereon Rath wordt naar Berlijn gestuurd voor het oplossen van een maffiazaak. Hij verwacht een simpele afpersingszaak, maar komt terecht in een groot schandaal dat zijn eigen leven en dat van zijn naasten op zijn kop zet.

Cape Town


Mat Joubert was erg sterk in het oplossen van misdaden en het grijpen van moordenaars. In deze thriller verandert dat zodra zijn vrouw Lara is vermoord. Het aantal vragen over Mat’s rol in die moord neemt namelijk toe.

Deutschland 83


Martin Rauch krijgt in deze historische thriller de opdracht om zich in het West-Duitse leger te infiltreren. Zijn spionagewerk brengt hem constant in de problemen, zeker als het om romantische momenten gaat.

Ku’damm 56 (Berlin 56)


Een moeder runt met haar drie meiden in het Berlijn van de jaren 50 een dansschool. Haar jonge dochters zijn braaf en verstandig tót Rock ‘n’ Roll wat bij de meiden losmaakt.

Heb je een goede Duitse serie gevonden. Laat hieronder een bericht achter als je favoriet uit Duitsland ontbrak. Meer inspiratie vind je bij de beste series ooit of door in het menu andere serielanden te proberen.

15 + 13 =