Duitse Series

De beste Duitse series zijn te verdelen over twee genres.

Welke?

Het drama en politie genre.

Probeer een nieuwe Duitse tv serie en ontdek je favoriet.

Duitse series Netflix

Dark

In een Duitse stad verdwijnen twee jonge kinderen. Tijdens de zoektocht komen in deze Netflix serie Dark veel geheimen en fricties van gezinnen naar boven.

 

Duitse series 2017

Babylon Berlin

De Duitse serie Babylon Berlin neemt ons mee naar de gouden jaren 20. Je volgt Commissaris Gereon Rath. Hij verhuist naar Berlijn, daar ziet hij grote politieke en sociale veranderingen.

 

Die Lebenden Und Die Toten

Liefhebbers van actie zullen met plezier kijken naar de Duitse serie Die Lebenden Und Die Toten. In de misdaadserie van ZDF weten onderzoekers zich steeds beter te infiltreren in een geheim netwerk, maar niet zonder gevolgen.

 

The Same Sky

Lars is in de zeventiger jaren een ‘player’ uit Oost-Duitsland. Zijn opdracht in de Duitse serie The Same Sky is om in West-Duitsland vrouwen te verleiden die meer kunnen vertellen over belangrijke posten bij de overheid of defensie.

 

Neben Der Spur – Dein Wille Geschehe

Psychiater Dr. Jessen werkt in Neben Der Spur – Dein Wille Geschehe samen met de politie Hamburg. Tot zijn verbazing lukt het hem niet om succesvol in te praten op een vrouw die van een brug wil springen. Waarom werkt zijn methode niet meer?

 

Charité

De Duitse serie Charité brengt je terug naar de 19e eeuw. Het toont de prestaties van diverse bekende Duitse wetenschappers en artsen. De hoogtepunten spelen zich af in het geprezen Charité ziekenhuis van Berlijn.

 

Dark

in een Duitse stad verdwijnen twee jonge kinderen, een zoektocht kan de Duitse mysterie Dark niet uitblijven. Familiegeheimen en spanningen komen naar boven.

 

You Are Wanted

In de spannende serie You Are Wanted wordt Lukas Franke slachtoffer van een cyberaanval. Zijn persoonlijke en social media gegevens worden gehackt in ingezet voor criminele activiteiten. Lukas probeert samen met Lena Arandt, een ander slachtoffer, zijn onschuld aan te tonen.

 

Die Dasslers

In Duitsland zijn de oprichters van Adidas en Puma bekend, maar ken jij ze ook? Volg in de Duitse serie Die Dasslers het leven van de twee broers en hun weg naar de top.

 

Honigfrauen

De twee zusters Maja en Catrin reizen in de Duitse serie Honigfrauen naar het Hongaarse Balatonmeer. Oost- en West-Duitsers vieren daar vakantie, maar de sfeer slaat na enige tijd om.

 

Duitse series 2016

Cape Town

Mat Joubert was erg sterk in het oplossen van misdaden en het grijpen van moordenaars. In de Duitse serie Cape Town verandert dat zodra zijn vrouw Lara vermoord is. Het aantal vragen over Mat’s rol in die moord neemt toe.

 

Ku’damm 56

Een moeder van drie dochter runt in het Berlijn van de jaren 50 een dansschool. Haar jonge dochters zijn in de serie Ku’damm 56 braaf en verstandig tot Rock ‘n’ Roll wat bij de meiden los maakt.

 

Der Tatortreiniger


Der Tatortreiniger is Duitse komedie serie. Het wordt door sommige als een echte cult-komedie gezien.

 

Heiter Bis Tödlich: Morden Im Norden


Heiter Bis Tödlich: Morden Im Norden is een leuke Duitse tv serie. Centraal staat commissaris Finn Kiesewetter.

 

Duitse series van vroeger

Ein Fall Für Zwei


Ein Fall Für Zwei is een spannende misdaad serie. Kenmerkend is de veelzijdigheid. Reken op drama, actie en politie.

 

Lindenstraße


Lindenstraße is een Duitse drama serie. Het is een zeer lang lopende tv serie. Het speelt zich af in een volksbuurt in München.

 

Tatort (Plaats Delict)


Tatort (Plaats Delict) is de langstlopende Duitse misdaad serie. In 2016 werd de duizendste aflevering uitgezonden.

 

Der Alte (Onze Ouwe)


Der Alte (Onze Ouwe) is een leuke misdaad serie. Sinds 1977 worden er nog steeds nieuwe afleveringen gemaakt.

 

Polizeiruf 110


Polizeiruf 110 is een leuke Duitse serie. Reken op voldoende actie. De serie loopt al lang, namelijk sinds 1971.

 

Gute Zeiten, Schlechte Zeiten


Gute Zeiten, Schlechte Zeiten is een Duitse serie. Natuurlijk kennen we deze soap in Nederland als Goede Tijden, Slechte Tijden.

 

Alarm Für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei


Alarm Für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei is een Duitse thriller. Men kan niet op alle journalisten vertrouwen. De waarheid achterhalen blijkt nog lastig.

 

SOKO 5113

SOKO 5113 is een leuke Duitse misdaad en drama serie. Het is een echte politieserie met volop spanning.

 

Naast Duitse series kun je online meer tv series kijken.