Fantasie Series

De populaire fantasie series komen uit twee landen.

Welke?

Uit Amerika en Engeland.

In deze fantasy lijst vind je de beste en nieuwste (Netflix) series.

Fantasie series Netflix

Stranger Things

In een kleine stad waar iedereen iedereen kent verdwijnt een kind. Alsof dat de gemeenschap nog niet genoeg op zijn kop zet, blijken er in de Netflix fantasie serie Stranger Things ook nog bovennatuurlijke krachten in het spel te zijn.

Once Upon A Time

Zodra Emma Swan in een klein Amerikaans stadje komt lijken sprookjes tot leven te komen. Het jongetje Henry, de blije bezitter van het boek Once Upon A Time, lijkt als enige in deze Netflix fantasy niet verrast door alle opvallende gebeurtenissen.

Being Human

Drie twintigers delen in de Netflix fantasie serie Being Human een huis en proberen een normaal leven te leiden, maar dat valt niet als je een spook, weerwolf en vampier bent.

London Spy

In de Netflix fantasy London Spy ontstaat er een mysterie wanneer een man dood wordt gevolgen. Maar hoe hoeft dat kunnen gebeuren?

Requiem

In deze fantasie serie op Netflix volg je Matilda. Ze reist naar Wales om meer over zichzelf te weten te komen. Maar onbedoeld komen in een afgelegen gemeenschap lang bewaarde geheimen boven tafel.

Fantasie series 2018

Game Of Thrones

Op het bijzondere continent Westeros vechten diverse machtige families in een poging controle te krijgen over de Zeven Koninkrijken. Zien we in 2018 het laatste seizoen van de Game Of Thrones fantasy?

Stranger Things

In een kleine stad waar iedereen iedereen kent verdwijnt een kind. Alsof dat de gemeenschap nog niet genoeg op zijn kop zet, blijken er in de fantasy serie Stranger Things ook nog bovennatuurlijke krachten in het spel te zijn.

American Gods

De pas vrijgelaten ex-gedetineerde Shadow Moon is een man met een verleden. Nu hij wat ouder en wijzer is wil hij niets liever dan een rustig burgerlijk leven. Zijn plan valt in American Gods weg zodra zijn vrouw omkomt bij een naar ongeluk.

The Gifted

Is een vreedzame wereld mogelijk in een wereld vol met gemuteerde mensen? Angst en wantrouwen hangt in The Gifted in de lucht.

Once Upon A Time

Zodra Emma Swan in een klein Amerikaans stadje komt lijken sprookjes tot leven te komen. Het jongetje Henry, de gelukkige bezitter van het boek Once Upon A Time, lijkt als enige niet verrast door alle merkwaardige gebeurtenissen.

Beyond

Na 12 jaar ontwaakt een jonge man uit een coma. Hij ontdekt in de Amerikaanse serie Beyond dat hij nieuwe vaardigheden heeft, dat komt goed uit want er is een gevaarlijke samenzwering. In 2018 seizoen twee.

London Spy

In de Netflix misdaad London Spy ontstaat er een mysterie wanneer een man dood wordt gevolgen. Maar hoe hoeft dat kunnen gebeuren?

Britannia

In het jaar 43 wordt het mysterieuze land Britannia geregeerd door een vrouwelijke strijdkracht. Zijn deze krachtpatsers bestand tegen de grootste aanvallen vanuit het Romeinse Rijk?

Ghost Wars

Een afgelegen stadje in Alaska wordt in Ghost Wars overspoeld is door mysterieuze wezens. Lukt het Roman Mercer om zijn eigen leven en dat van de dorpsbewoners te redden?

Ghosted

Een sceptische ex-agent moeten leren samen te werken met een nerd die geloofd in het paranormale. Samen moeten ze in Ghosted een overheidsinstantie helpen met niet te verklaren en paranormale gebeurtenissen.

Requiem

In deze Engelse serie zie je Matilda. Ze reist naar Wales om meer over zichzelf te weten te komen. Maar onbedoeld komen in een afgelegen gemeenschap lang bewaarde geheimen boven tafel.

Fantasie series 2017

Midnight, Texas

Middernacht is een veilig tijdstip om je te laten zien wanneer je anders bent dan anderen. In Midnight, Texas ontstaat er met door de verzameling van buitenstaanders een sterk en onwaarschijnlijk gezelschap.

Emerald City

In deze moderne versie van The Wizzard of Oz volg je Dorethy Gale. Ze is uit op een ontmoeting met de ‘Wizard’ in Emerald City, maar het valt niet mee om de stad daadwerkelijk te bereiken.

Jordskott

Een detective keert in de Zweedse serie uit 2017 Jordskott terug naar haar woonplaats, zeven jaar na het verdwijnen van haar dochter. Ze probeert een verbinding te leggen met een huidige zaak.

Powerless

In de Amerikaanse serie Powerless volg je het personeel van een bijzondere verzekeringsmaatschappij. Ze zijn gespecialiseerd in het verzekeren van schade veroorzaakt door Superhelden.

Imaginary Mary

Een denkbeeldige oude jeugdvriend komt de workaholic en inmiddels volwassen vrouw Alice gezelschap houden. De gezelligheid slaat in Imaginary Mary al snel om in vermakelijke bemoeienis.

Oude fantasy series

Jonathan Strange & Mr. Norrell

In een variant op de geschiedenis en wel tijdens de Napoleontische Oorlogen, leven twee merkwaardige mannen. In deze fantasie serie Jonathan Strange & Mr. Norrell wordt magie ingezet als middel om Engeland te helpen.

Being Human

Drie twintigers delen in de Britse fantasy serie Being Human een huis en proberen een normaal leven te leiden, maar dat valt niet als je een spook, weerwolf en vampier bent.

London Spy

In de oude fantasie serie London Spy ontstaat er een mysterie wanneer een man dood wordt gevolgen. Maar hoe hoeft dat kunnen gebeuren?

1864

Wanneer Pruisen en Oostenrijk Denemarken de oorlog verklaren, worden in de oude fantasie serie 1864 twee broers opgeroepen om te vechten voor de bloedigste strijd in Deense geschiedenis.

Naast fantasie series zijn er meer tv series om naar te kijken.