Top 10 fantasie series

Hier vind je de 10 beste fantasie series om zonder abonnement te kijken.

De bekendste komen uit Amerika en Engeland.

Bekijk hieronder alle top fantasy met beschrijving en kijkinformatie.

Lucifer


In deze komische fantasy misdaad besluit Lucifer Morningstar zijn plek in de hel in te ruilen voor Los Angeles. Maar in de City of Angels moeten de mensen nog meer aan hem wennen dan andersom.

Jonathan Strange & Mr. Norrell

In een variant op de geschiedenis en wel tijdens de Napoleontische Oorlogen, leven twee merkwaardige mannen. In deze Britse fantasy Jonathan Strange & Mr. Norrell wordt magie ingezet als middel om Engeland te helpen.

Outlander


Volg in de romantische fantasy Outlander het verhaal van Claire Randall. Ze is een getrouwde gevechtsverpleegster, die op mysterieuze wijze van 1945 terug in de tijd gaat naar het jaar 1743. Ze komt daar in een onbekende, maar bedreigende wereld terecht.

Once Upon A Time

Zodra Emma Swan in een klein Amerikaans stadje komt lijken sprookjes tot leven te komen. Het jongetje Henry, de gelukkige bezitter van het romantische sprookjesboek Once Upon A Time, lijkt als enige niet verrast door alle merkwaardige gebeurtenissen.

American Gods

De pas vrijgelaten ex-gedetineerde Shadow Moon is een man met een verleden. Nu hij wat ouder en wijzer is wil hij niets liever dan een rustig burgerlijk leven. Zijn plan valt in de Amerikaanse fantasy American Gods weg zodra zijn vrouw omkomt bij een naar ongeluk.

Midnight, Texas

Middernacht is een veilig tijdstip om je te laten zien wanneer je anders bent dan anderen. In de Amerikaanse fantasy serie Midnight, Texas ontstaat er met door de verzameling van buitenstaanders een sterk en onwaarschijnlijk gezelschap.

Being Human

Drie twintigers delen in de Britse fantasy serie Being Human een huis en proberen een normaal leven te leiden. Maar dat valt niet mee als je een spook, weerwolf en vampier bent.

Jordskott

Scandinavische series staan bekend om detectives zoals de Zweedse fantasie detective Jordskott. Zeven jaar na het verdwijnen van haar dochter keert Eva Thörnblad terug naar haar woonplaats. Daar probeert ze een link te leggen met een huidige zaak.

1864


Wanneer Pruisen en Oostenrijk Denemarken de oorlog verklaren, worden in de Deense fantasy 1864 twee broers opgeroepen om te vechten voor de bloedigste strijd in Deense geschiedenis.

Britannia


Tijdens het jaar 43 wordt het mysterieuze land Britannia geregeerd door een vrouwelijke strijdkracht. Zijn deze krachtpatsers in de Engelse fantasy bestand tegen de grootste aanvallen vanuit het Romeinse Rijk?

Dit waren de beste fantasie series. Laat hieronder een bericht achter als je favoriete fantasy ontbreekt of ga terug naar het menu.

12 + 7 =