Top 25 kerstfilms

Hier vind je de 25 beste kerstfilms om anno 2020 te kijken.

Deze lijst begint met de Amerikaanse, daarna volgen de Nederlandse.

Ontdek nu hieronder alle kersttoppers uit binnen- en buitenland.

Amerikaanse kerstfilms

The Grinch


In The Grinch volg je het verhaal van een cynische grump die probeert het Kerstfeest te verpesten. Maar in het dorp Whoville gebeuren soms verrassende dingen.

The Man Who Invented Christmas


De Britse romanschrijver Charles Dickens kan na drie flops steeds moeilijker zijn gezin onderhouden. Dan besluit hij een kerstverhaal te schrijven dat alles zou veranderen.

A Rose For Christmas


In de zoete kerstfilm A Rose For Christmas zie je hoe de prachtige vrouw Andy onverwachts te maken krijgt met zakenman Cliff. Is het mogelijk dat er na wat ongemakkelijke situaties liefde opbloeit?

Daddy’s Home 2


De grappige kerstfilm Daddy’s Home 2 gaat over vervelende vaders, die hun volwassen kinderen niet de makkelijkste kerst van hun leven bezorgen.

De Ster (The Star)


De Ster is een kerstfilm voor kinderen en gaat over een kleine ezel. Deze vindt op een dag de moed om op avontuur gaan. Onderweg komt hij verschillende dieren tegen on beleeft hij de eerste kerst ooit.

Bad Moms 2


In de 2017 kerstfilm A Bad Moms Christmas (Bad Moms 2) zie je hoe drie rebelse moeders proberen de kerst van hun leven te krijgen. Helaas loopt het vaak net wat anders dan de vrouwen zouden willen.

Office Christmas Party (Office Party!)


Bij de 2016 kerstfilm Office Christmas Party zit de sfeer er al snel goed in. Een manager probeert met een leuk kerstfeest een grote klant voor zich te winnen, maar het loopt allemaal behoorlijk uit de hand.

Bad Santa 2


De hebzuchtige Willie Soke is in de populaire kerstfilm Bad Santa 2 wel iets ouder, maar niet wijzer. Hij werkt opnieuw samen met zijn criminele maatje Marcus. Dit keer is een liefdadigheidsinstelling in Chicago het doelwit.

The Night Before


In de grappige kerstfilm The Night Before gaan drie trouwe vrienden het nachtleven van New York verkennen.
Ze houden van avontuur want hoe gekker de kerstfeestjes zijn, hoe beter.

Krampus


Tijdens de enge kerstfilm Krampus heeft Max weinig zin om met zijn familie kerst te vieren. Zijn verzuurde houding doet een monster besluiten om in actie te komen.

A Christmas Horror Story


Kerst en horror komen samen in A Christmas Horror Story. Scholieren onderzoeken een mysterieuze moordenaar. De dader blijkt anders dan ze hadden kunnen vermoeden.

Christmas With The Coopers


Het Amerikaanse Christmas With The Coopers (Love The Coopers) valt onder de categorie leuke kerstfilms. Vier generaties Coopers beleven op hun eigen komische manier kerstavond.

Get Santa


Nadat vader en zoon de Kerstman in hun garage zagen slapen, blijkt hij op de vlucht te zijn voor de politie. In leuke kerstfilm Get Santa proberen ze voor iedereen de problemen op te lossen en kerst te redden.

Frozen


De bekende Disney kerstfilm Frozen is geschikt voor het hele gezin. Na de ontmoeting met Olaf de Sneeuwman probeert Anna onder moeilijke winterse omstandigheden het koninkrijk te redden.

Snow Bride


Greta werkt in de vermakelijke kerstfilm Snow Bride voor een roddelkrant. Na wat geruchten binnen rijke kringen doet ze er alles aan een huwelijksprimeur te kunnen onthullen.

The Best Man Holiday


In de komische kerstfilm The Best Man Holiday komen studenten na 15 jaar bij elkaar om kerstvakantie te vieren. Al snel beginnen oude rivaliteiten en romances opnieuw te leven.

The Christmas Candle


Een verdrietige pastoor gelooft anno 1890 niet in The Christmas Candle. Deze bijzondere kaars zou eens in de 25 jaar voor wonderen  kunnen zorgen. Is het wantrouwen van de pastoor wel terecht?

Allmost Christmas (All Is Bright)


In de dramatische komedie Almost Christmas (All Is Bright) gaat Dennis zo goed als hij kan kerstbomen verkopen. Hij hoopt daarmee genoeg geld te verdienen om zijn vervreemde dochter blij te kunnen maken met een piano.

Angels Sing


Als kind was Michael in Angels Sing gek op kerst. Dertig jaar later heeft hij dat gevoel niet meer. Een mysterieuze man probeert Michael weer de vreugde te geven die hij in de loop der jaren verloor.

Saving Santa


Een invasie van de Noordpool is in Saving Santa een bedreiging voor de kerstman en moet gestopt worden. Gelukkig blijkt de kerstslee terug in de tijd te kunnen reizen. Dat is hard nodig ook om redding te bieden.

Nederlandse kerstfilms

All You Need Is Love


Deze romantische kerstfilm uit 2018 draait om de Kerstspecial van All You Need Is Love. De gastheer van het programma verdwijnt de nacht voor de bekende en belangrijke uitzending. Lukt het iedereen om toch de show te redden?

Vrolijke Kerst


In contrast tot de financiële crisis binnen de familie wil kind Lucas niks anders dan een vrolijke kerst. Het resultaat is een leuke familieserie met zoete kerstboodschappen.

Pak Van Mijn Hart


De romantische kerstfilm Pak Van Mijn Hart mag in deze lijst niet ontbreken. Bekende Nederlandse acteurs schitteren in deze populaire en hilarische film over liefde en familie.

Finn


Met Finn volg je een ontroerende jongen die op zoek is naar een muzikaal avontuur. Dit is een leuke Nederlandse kerstfilm voor het hele gezin.

Midden In De Winternacht


In de zoete Nederlandse kerstfilm Midden In De Winternacht ontmoet Max de grote eland Moos. Dit schattige dier kan niet alleen praten, maar blijkt ook nog eens voor de Kerstman te werken.

Dit waren de beste kerstfilms. Laat hieronder een bericht achter als je favoriete film voor kerst ontbreekt of ga terug naar het menu.

4 + 4 =