Top 30 komedie Series

Hier vind je de 30 beste komedie series om zonder abonnement te kijken.

Deze lijst begint met de Nederlandse en Amerikaanse, daarna volgen de Engelse en Belgische.

Bekijk hieronder alle top comedy met beschrijving en kijkinformatie.

Nederlandse comedy series

Gouden Bergen


Gouden Bergen is een Nederlandse komedie serie uit 2015. Het volgt de gebeurtenissen in het rijke dorp Bergen. Er is één zeker, er gaat weinig goed in Gouden Bergen.

Divorce


Divorce is een leuke Nederlandse komedie en drama serie. Drie mannen zitten in een scheiding. Ze gaan samenwonen en hun levens op orde zetten, tenminste dat was de bedoeling.

Jeuk


Jeuk is een ongewone Nederlandse comedy serie. Het is gebaseerd op een Deens script. Al improviserend komen Acda en Heerschop in en uit situaties.

Schaep Ahoy


Schaep Ahoy hoort bij de flauwe Nederlandse comedy series. Kootje en Door gaan op vakantie. Hun vrienden kunnen natuurlijk niet achterblijven.

Tessa


Tessa valt onder de leuke series voor vrouwen. De docente doet zich in deze Nederlandse komedie groot voor, maar al snel blijkt dat ze maar een klein hartje heeft.

Danni Lowinski


Danni Lowinski hoort bij de betere Nederlandse comedy series. Een advocate komt niet aan de bak. Al improviserend vindt ze een oplossing.

Missie Aarde


Missie Aarde is een grappige Nederlandse sciencefiction serie. Het neemt je mee naar 2063, in dat jaar kan alleen Nederland zich nog beschermen tegen extreem hoog water.

Verliefd Op Ibiza


Verliefd Op Ibiza hoort tegenwoordig bij de leuke series voor meiden. In deze romantische komedie zien we dat het mythische eiland Ibiza relaties kan maken én kraken.

Amerikaanse comedy

Rick And Morty


In de grappige Amerikaanse animatie comedy Rick And Morty zie je de heldendaden van de geweldige wetenschapper Rick. Maar ook de mislukkingen van zijn niet zo’n slimme en wat bange kleinzoon Morty.

Modern Family


Bij de vrouwen serie Modern Family volg je het reilen en zeilen van drie families. Reken op Amerikaanse komedie met veel grappen en gekke situaties. Hoe kan het dat de meest simpele en logische dingen toch misgaan?

Grace And Frankie


Grace And Frankie ontdekken dat de relatie met hun echtgenoten niet meer is wat het ooit was. In deze Amerikaanse komedie proberen de vrouwen elkaar te helpen er maar het beste van te maken.

Brooklyn Nine-Nine


Jake Peralta is in de leuke Amerikaanse serie Brooklyn Nine-Nine, een onvolwassen maar talentvolle detective. Zijn manier van doen valt echter niet in goede aard bij de nieuwe en serieuze officier Ray Holt.

New Girl


Nadat haar verkering uit is verhuist de jonge vrouw Jess naar een flat waar ook drie mannen wonen. Daar kunnen sommige mannen in de Amerikaanse comedy New Girl maar moeilijk aan wennen.

The Big Bang Theory


De succesvolle Amerikaanse comedy The Big Bang Theory begint met een vrouw die het leven van twee nerds op zijn kop zet. In 2019 kwam seizoen 12 uit.

Young Sheldon


Liefhebbers van The Big Bang Theory zullen met plezier kijken naar Amerikaanse comedy series als Young Sheldon. Je volgt er het jonge leven van Sheldon Cooper welke later in de eerst genoemde serie te zien is.

Here And Now


In de komische Amerikaanse serie Here And Now zie je een familie bestaande uit drie geadopteerde kinderen en een biologisch kind. Hun familieband wordt getest zodra een van de kinderen dingen ziet die de rest niet waarneemt.

Z-Nation


Drie jaar na het toeslaan van een zombievirus probeert een team in de gewelddadige Amerikaanse komedie Z-Nation de enige overlevende van New York naar een lab in Californië te verplaatsen. Lukt het om zijn bloed voor een vaccin te gebruiken?

Engelse komedie series

The Young Offenders


Conor en Jock proberen met leuke avonturen te ontsnappen aan hun tienerproblemen, die ze thuis en op school hebben. The Young Offenders is een Britse komedie over volwassener worden.

Quacks


Chirurg Robert laat halverwege de 19e eeuw in Londen ‘live’ zijn methoden aan mensen zien. Samen met partners en rivalen experimenteert hij in deze Engelse komedie Quacks met nieuwe, soms risicovolle medische technieken.

Decline And Fall


Paul Pennyfeather is in de grappige Britse komedie Decline And Fall een voorbeeldige student op de Oxford University gedurende de jaren 20, tot hij ten onrechte veroordeeld wordt.

Belgische komedie

Clan


Clan is een komische Belgische serie. Het speelt zich af rond vijf zussen. De verhoudingen zijn goed tot 1 zus besluit te gaan trouwen met een ‘duivelse’ man.

De Biker Boys


De Biker Boys is een grappige Vlaamse komedie serie. Drie mannen denken in Italië even een reisprogramma te maken. Dat valt wat tegen.

De 16


De Belgische komedie De 16 gaat over de machtsspelletjes. Je krijgt een interessante kijk in het reilen en zeilen van een kabinet die te koste van alles de Wetstraat 16 in handen wil krijgen.

Red Sonja


Red Sonja is een tragi-komische Vlaamse serie. De 55-jarige Odette gaat zich voor het geld online presenteren als ‘Red Sonja’. Dat levert de nodige vermakelijke gesprekken en levenslessen op.

Met Man En Macht


Met Man En Macht is een Belgische komedie serie. In het fictieve Ransegem stopt de burgemeester met werken, met alle gevolgen van dien.

Amateurs


Amateurs gaat over een leuk maar onprofessioneel amateurgezelschap. Reken op 88 afwisselende acteurs in deze komische Vlaamse serie.

Safety First


Safety First gaat natuurlijk over de veiligheid. Het is een komische Jackass-achtige serie. Deze Vlaamse comedy werd in 2015 uitgebracht door VTM.

Danni Lowinski


Danni Lowinski is een vrouw van begin 30 met een carrière move. Ze hoopte als advocate aan de slag te gaan. Dat blijkt in deze Vlaamse comedy lastiger dan gedacht.

Connie & Clyde


Connie & Clyde een Belgische comedy en van de makers van Clan. Niet geschoten, altijd mis! is de slogan van het leuke relatiebureau Connie & Clyde.

Nonkel Jef


Liefhebbers van oude Vlaamse comedy zullen met plezier kijken naar Nonkel Jef. Al sinds 1995 is deze humoristische serie met Ivo Pauwels in de hoofdrol te volgen.

Dit waren de beste komedie series. Laat hieronder een bericht achter als je favoriete comedy ontbreekt of ga terug naar het menu.

13 + 6 =