Nieuwe Series in 2018

In deze lijst vind je alle nieuwe series in 2018. Sommige zie je ook terug in het geliefde detective en misdaad genre.

Enkele horen nu al bij de beste aller tijden. Lees verder voor de nieuwste Nederlandse en buitenlandse tv series.

 DVD algemeen

Nieuwe series 2018

Fenix

In de Nederlandse misdaad Fenix zie je een georganiseerde Brabantse drugscriminaliteit. Je volgt Jara en Rens die steeds meer in de knel raken levend tussen de boven- en onderwereld.

Exportbaby

In de nieuwe Nederlandse serie Exportbaby hebben Hanna en Paul tien jaar geleden Zawadi geadopteerd. Hanna twijfelt na het zien van een documentaire over de uitgevoerde adoptieprocedure. Was die, met de kennis van nu, wel legaal?

Gevoel Voor Tumor

In dit Vlaamse drama volg je student en rokkenjager Tristan Devriendt. Alles in zijn leven lijkt perfect, tot hij ontdekt een tumor in zijn hoofd te hebben. Volg zijn strijd en nieuwe levensweg in de nieuwe serie Gevoel voor Tumor.

The Terror

In de donkere thriller The Terror zie je in 1848 twee oorlogsschepen vast komen te zitten in het ijs van de Noordpool. Ze worden geconfronteerd met honger, muiterij (opstand) en een kwaadaardige ijsbeer.

Patrick Melrose

In deze Britse dramaserie volg je het bewogen leven van Patrick Melrose. Na een traumatische jeugd in het zuiden van Frankrijk en een wild leven in New York keert hij voor herstel terug naar Groot-Brittannië

Derry Girls

Volg in Derry Girls de persoonlijke gebeurtenissen van 16-jarig meisje. In deze komedie volg je haar leven en dat van haar familie en vrienden. Het speelt zich allemaal af in de roerige begin jaren 90.

Barry

In de HBO komedie Barry zie je een Amerikaanse huurmoordenaar die verhuist naar Los Angeles. Hij raakt verzeild in de hilarische theaterkunst van deze mooie stad.

Altered Carbon

In de nieuwe Amerikaanse Netflix serie uit 2018 Altered Carbon kunnen mensen de fysieke dood overleven. Dat gebeurt door het bewustzijn over te zetten naar een nieuw lichaam.

De Luizenmoeder

Alleenstaande moeder Hannah is vastberaden om haar leven terug op het goede spoor te krijgen. In de Nederlandse tv serie De Luizenmoeder krijgt ze op de school van dochter Floor al snel last van regels en voorschriften.

Waco

De dramatische Amerikaanse thriller Waco draait om de religieuze leider David Koresh. De FBI en ATF grijpen in het voorjaar van 1993 om bepaalde redenen in. Volg de bestorming van zijn huisvesting in Waco, Texas.

Unsolved

In de misdaad documentaire Unsolved wordt vanuit verschillende invalshoeken gekeken naar het moordonderzoek van de bekende rapper Tupac Shakur en Biggie Smalls.

The Looming Tower

The Looming Tower is een spannende dramaserie over de rivaliteit tussen de FBI en de CIA. Het speelt eind jaren 90 af. In die tijd speelde de toenemende dreiging van Osama Bin Laden en Al-Qaeda.

The Alienist

In de dramaserie The Alienist ontmoet John Moore de criminele psycholoog Laszlo Kreizler. Eind 19e eeuw proberen ze samen het gedrag van een seriemoordenaar in New York te onderzoeken.

McMafia

Alex Godman heeft in de Britse misdaadserie McMafia samen met zijn vriendin Rebecca een fijn leven opgebouwd. Alles loopt gesmeerd tot een moord zijn familiebanden in de criminele onderwereld blootlegt.

Seven Seconds

In de dramaserie Seven Seconds zie je de nasleep van een incident. Nadat een blanke politieagent per ongeluk een zwarte tiener treft en ernstig verwondt, ontstaan er raciale spanningen met een rechtszaak tot gevolg.

Everything Sucks!

In de komedie serie Everything Sucks! begint een nieuw schooljaar. Eerstejaarsstudent Luke probeert indruk te maken op zijn vrienden door de tweedejaars Kate, welke de dochter van de directeur is, uit te nodigen in zijn huis.

Safe

Nadat zijn dochter in de Britse dramaserie Safe wordt vermist, begint een weduwnaar de mensen te onderzoeken die het dichts bij hem staan. Meer dan hij zou willen levert dat donkere geheimen op die nieuwe vragen oproepen.

Good Girls

In de Amerikaanse komedie Good Girls zie je drie wanhopige moeders. In een opwelling besluiten ze niet langer op safe te spelen en hun levens om te gooien. Natuurlijk met alle risico’s van dien.

Deception

Cameron Black is in de dramaserie Deception ‘s werelds grootste illusionist. Hij wordt gerekruteerd door de FBI, waar hij zijn misleidingsvaardigheden gebruikt om interessante en lastige zaken op te lossen.

9-1-1

De Amerikaanse thriller 9-1-1 laat zien onder welke druk politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden werken. Je staat versteld van de beangstigende en hartverscheurende situaties waarin ze belanden, altijd proberend een goede oplossing te vinden.

The Chi

In het drama The Chi wordt een gemeenschap aan de zuidkant van Chicago noodlottig getroffen. De levens van Emmett, Brandon, Ronnie en Kevin worden daardoor onverwachts met elkaar verbonden.

The Crossing

In de sciencefiction drama The Crossing komen vluchtelingen uit een toekomstige oorlog terecht in een Amerikaans stadje. Ontdek de impact van asielzoekers die 180 jaar in de toekomst leefde op de gemeenschap.

Krypton

De sciencefiction serie Krypton vertelt het onbekende verhaal van Superman’s grootvader. Hij vecht voor gerechtigheid op zijn eigen planeet, dat valt hem zwaar.

Ordeal By Innocence

De rijke filantroop Rachel wordt in 1954 op haar landgoed vermoord. Haar geadopteerde zoon Jack wordt in dit Engels drama vervolgens als verdachte gearresteerd. Hij protesteert heftig maar is hij echt zo onschuldig?

Lost In Space

Na een noodlanding op een buitenaardse planeet, probeert in Lost In Space de Robinson familie alles wat het kan om te overleven. Deze toegankelijke sciencefiction serie is spannend om te zien en te volgen op Netflix.

Siren

De sciencefiction serie Siren draait om de kustplaats Bristol Cove welke bekend staat als een thuisbasis voor zeemeerminnen. De stad wordt opgeschud na de komst van een mysterieus meisje.

For The People

Het juridische drama For The People volgt jonge advocaten met spraakmakende zaken. Gaandeweg kruizen hun persoonlijke en het zakelijke levens elkaar.

The Resident

In de dramaserie The Resident wordt een beginnende dokter geconfronteerd met de harde realiteit van medische zorg. Zijn geweten komt in het gedrang zodra hij merkt hoe behandelingen van patiënten werkelijk gaan.

Zomer In Zeeland

Sjors Mulder verhuist in de Nederlandse serie Zomer In Zeeland met zijn kinderen van Amsterdam naar een Zeeuws dorpje. Dochter Fenna en zoon Jurgen zien deze verandering na het overlijden van hun moeder nog niet helemaal zitten.

Deep State

Een gepensioneerde spion wordt in de Britse thriller Deep State gevraagd om nog één missie te doen. Hij hoopt na het klaren van de klus een beter leven te krijgen, maar zijn verwachting komt onder druk te staan.

Here And Now

In het komische drama Here And Now zie je een familie bestaande uit drie geadopteerde kinderen en een biologisch kind. Hun familieband wordt getest zodra een van de kinderen dingen ziet die de rest niet waarneemt.

Greyzone (Gråzon)

In de nieuwe Zweedse 2018 serie Greyzone volg je drone expert Victoria. Ze wordt gegijzeld in haar eigen huis. Allerlei gebeurtenissen leiden uiteindelijk tot een onvermijdelijke terreuraanslag.

Britannia

In het jaar 43 wordt het mysterieuze land Britannia geregeerd door een vrouwelijke strijdkracht. Zijn deze krachtpatsers bestand tegen de grootste aanvallen vanuit het Romeinse Rijk? Deze Amerikaanse topper hoort bij de beste nieuwe series van dit moment.

Zuidas

In het Nederlandse drama Zuidas zie je afgestudeerde rechtenstudente Sabia. Zij start als advocaat-trainee bij een prestigieus advocatenkantoor. Onder leiding van Christine en Rudolf komt ze te werken in harde macht- en statusgevoelige wereld.

Grow-ish

De Amerikaanse komedie Grow-ish is een spin-off van Black-ish. Zoey Johnson gaat naar de universiteit. Daar doet ze nieuwe relaties op en krijgt ze te maken met drugs, seks en andere verleidingen.

The Oath

De Amerikaanse misdaadserie The Oath gaat over een bende die graag voor eigen rechter spelen. Nadat ze zijn gearresteerd door de FBI worden de leden echter onder druk gezet met de intentie elkaar te verraden.

Life Sentence

Stella komt er na 8 jaar achter dat ze van een ernstige ziekte is genezen. Ze worstelt in de nieuwe Amerikaanse serie Life Sentence met het maken van onverwachte levenskeuzes.

Kiri

De Britse dramaserie Kiri gaat over de ontvoering en moord op een jong donker meisje. Het gebeurt vlak voor ze door een blank pleeggezin zou worden geadopteerd. De waarheid boven tafel krijgen blijkt moeilijker dan gedacht.

The Rain

Nadat in de Deense sf-serie The Rain verspreid een dodelijk virus zich snel met veel slachtoffers tot gevolg. Simone en Rasmus proberen hun toevlucht te zoeken in een ondergrondse bunker, van daaruit zoekend naar een oplossing.

Girlfriends

De Engelse dramaserie Girlfriends gaat over een drietal vriendinnen die worden geconfronteerd met het ouder worden. Je ziet moderne vrouwen van een bepaalde leeftijd die hun levensfase zo goed mogelijk willen invullen.

Next Of Kin

Mona Shirani is in deze Britse drama serie verdrietig als duidelijk wordt dat haar lieve broer op brute wijze is vermoord. En dat allemaal terwijl ze werkt voor nota bene een liefdadigheidsinstantie.

Alone Together

In de komedie Alone Togehter zie je twee sociaal onhandige millennials. Benji is rij maar ongemotiveerd, samen trekt hij er met de arme maar egocentrische Esther rond in Los Angeles. Lukt het zo een plek te veroveren binnen de status gedreven elite?

Cloak & Dagger

Het Amerikaanse Cloak & Dagger is een nieuwe serie uit 2018. Tandy en Tyrone krijgen superkrachten. Al snel merken ze dat het voordelen heeft om samen te werken, met sterkere gevoelens voor elkaar tot gevolg.

Castle Rock

De fictieve stad Castle Rock blijkt er één vol horror en mysterie. Deze nieuwe Amerikaanse serie uit 2018 is gebaseerd op de spannende verhalen van Stephen King.

Dogs Of Berlin

Nieuw in 2018 wordt de Duitse onderwereld serie Dogs Of Berlin. Twee apart werkende detectives proberen een moord op te lossen die politiek gevoelig ligt. Binnenkort te zien op Netflix.

Nieuwe series 2017

Bonusfamiljen (The Bonus Family)

Centraal staat het moderne gezinsleven. De complexiteit van de relaties binnen het familieleven komen in de Zweedse serie Bonusfamiljen pijnlijk aan bod. Deze nieuwe drama serie uit 2017 krijgt in 2018 een nieuw seizoen.

Brussel

De in 2017 nieuwe Nederlandse serie Brussel draait om de EU-top en is te zien op Play van KNP. In Brussel kun je rekenen op machtsspelletjes en politieke intriges.

SEAL Team

In de nieuwe Amerikaanse serie uit 2017 SEAL Team wordt je meegenomen in de wereld van mariniers. Het gehele traject van training, planning en de uitvoering van zware missies komt aan bod.

Hassel

De vaderfiguur van detective Roland Hassel’s, Yngve Ruda, wordt in de nieuwe Zweedse serie uit 2017 Hassel op brute wijze op straat vermoord. Wraakzuchtig besluit Hassel zijn eigen onderzoek op te zetten om Ruda’s moordenaar te pakken te krijgen.

The Gifted

Is een vreedzame wereld mogelijk in een wereld vol met gemuteerde mensen? Angst en wantrouwen hangt in de nieuwe spannende serie The Gifted in de lucht.

Meisje van Plezier

Misschien wel de meest besproken Nederlandse serie uit 2017 is Meisje van Plezier, daar speelt Angela Schijf een rol zoals we dat haar nog niet eerder zagen doen.

Gidseltagningen (Below The Surface)

15 onschuldige mensen worden in Kopenhagen als gijzelaar ondergronds gehouden. De criminelen gebruiken in de nieuwe Deense serie Gidseltagningen de metro trein om ze vast te houden, maar voor hoe lang en met welk doel?

Farang

De voormalige crimineel Rickard weet te verdwijnen. Hij verlaat in de Scandinavische serie Farang zijn Zweedse leven en familie om in Thailand een nieuwe start te maken.

Innan Vi Dör (Before We Die)

Hanna werkt in het politiebureau van Stockholm op de afdeling georganiseerde misdaad. Ze raakt in de Zweedse serie Innan Vi Dör betrokken bij een machtsstrijd in de onderwereld waar haar minnaar Sven ontvoerd wordt. De situatie wordt steeds persoonlijker.

Klem

Barry Atsma en Georgina Verbaan schitteren in Klem. Hugo kan als alleenstaande vader van twee dochters zijn privéleven steeds moeilijker geheim houden.

Babylon Berlin

De Duitse serie Babylon Berlin neemt ons mee naar de gouden jaren 20. Je volgt Commissaris Gereon Rath. Hij verhuist naar Berlijn, daar ziet hij grote politieke en sociale veranderingen.

Het Geheime Dagboek Van Hendrik Groen

Een oude man blikt, vanuit een verpleeghuis in Amsterdam, met zijn dagboek terug op komische en tragische gebeurtenissen. Het Geheime Dagboek Van Hendrik Groen is een nieuwe Nederlandse serie op NPO en gebaseerd op het boek Pogingen iets van het leven te maken.

The Same Sky

Lars is in de zeventiger jaren een ‘player’ uit Oost-Duitsland. Zijn opdracht in de Duitse serie The Same Sky is om in West-Duitsland vrouwen te verleiden die meer kunnen vertellen over belangrijke posten bij de overheid of defensie.

Saknad (Missing)

Maja Silver vertrekt in de nieuwste Zweedse serie Saknad naar haar geboortestad in de Bijbelgordel om haar dochter te zien, tot ze een verschrikkelijke ontdekking doet.

Elven

Een klein meisje verdwijnt in de Noorse serie Elven bij de rivier achter de gezinswoning, welke vlakbij de Fins-Russische grens van Noorwegen ligt. Het leger weigert echter een zoektocht op te zetten.

De 12 Van Oldenheim

In De 12 Van Oldenheim krijg je een spannende Nederlandse serie over vermissingen. Het Dorpje Oldenheim blijkt minder vredig dan gedacht.

Rebecka Martinsson

Nadat een jeugdvriend van Rebecka Martinsson plotseling sterft, gaat ze terug naar haar thuisbasis Kiruna. Daar blijkt in de Zweedse serie Rebecka Martinsson niet alles te zijn zoals het lijkt.

Dark

in een Duitse stad verdwijnen twee jonge kinderen, een zoektocht kan de Duitse mysterie Dark niet uitblijven. Familiegeheimen en spanningen komen naar boven.

De Mannentester

Zoek je een serie over een femme fatale? Dan zit je bij De Mannentester goed. Een verleidster laat zich als mannentester inhuren. Lukt het haar de mannen naar haar hand te zetten?

Philip K. Dick’s Electric Dreams Liefhebbers van wetenschapsfictie hebben uitgekeken naar Electric Dream, als verfilming van de boekenreeks van Phillip K. Dick. Ze vinden dit misschien wel de beste serie van 2017.

SS-GB

Gedurende de Duitse bezetting van Engeland probeert een detective een moordonderzoek te doen, dat valt in de Britse detective SS-GB nog niet mee aangezien de nazi’s erg aanwezig zijn.

Suspects

Jeroen Spitzenberger en Carly Wijs spelen vermakelijk in Suspects. Het is een Remake van het Engelse Suspect.

The Good Doctor

Shaun Murphy is in The Good Doctor een jonge autistische chirurg die gek genoeg aan het werk gaat in een prestigieus ziekenhuis. Dat is natuurlijk vragen om problemen.

Die Lebenden Und Die Toten

Liefhebbers van actie zullen met plezier kijken naar de Duitse serie Die Lebenden Und Die Toten. In de misdaadserie van ZDF weten onderzoekers zich steeds beter te infiltreren in een geheim netwerk, maar niet zonder gevolgen.

The Last Post

Het Engelse leger verblijft in 1965 in Jemen. Het verblijf in het Midden-Oosten is in de 2017 serie The Last Post niet alleen gevaarlijk voor de soldaten, maar ook voor de aanwezige vrouwen en kinderen die bij ze zijn.

Charité

De Duitse serie Charité brengt je terug naar de 19e eeuw. Het toont de prestaties van diverse bekende Duitse wetenschappers en artsen. De hoogtepunten spelen zich af in het geprezen Charité ziekenhuis van Berlijn.

You Are Wanted

In de spannende serie You Are Wanted wordt Lukas Franke slachtoffer van een cyberaanval. Zijn persoonlijke en social media gegevens worden gehackt in ingezet voor criminele activiteiten. Lukas probeert samen met Lena Arandt, een ander slachtoffer, zijn onschuld aan te tonen.

Honigfrauen

De twee zusters Maja en Catrin reizen in de Duitse serie Honigfrauen naar het Hongaarse Balatonmeer. Oost- en West-Duitsers vieren daar vakantie, maar de sfeer slaat na enige tijd om.

Dear White People

Deze Amerikaanse serie uit 2017 gaat over studenten zoals Samantha, die genoeg hebben van de subtiele discriminatie op hun universiteit. Ze starten met Dear White People een tegenreactie.

The Moorside

Deze op waarheid gebaseerde Engelse serie The Moorside gaat over vriendschap, vergeving en vertrouwen binnen een gemeenschap, die na de verdwijning van de negenjarige Shannon Matthews opgeschud wordt.

Girlboss

De Netflixserie Girlboss draait om Sophia, een rebelse vrouw. Ze heeft succes met het verkopen van kleding. Verder hangt ze maar al te graag de baas uit bij haar modebedrijf.

Ku’damm 59

In de Duitse dramaserie Ku’damm 59 zie je het verhaal van een moeder met drie dochters, opgroeiend in het Duitsland van de jaren 50. De Rock ‘N’ Roll krijgt al snel vat op de meiden.

The Halcyon

In The Halcyon volg je het leven in een vijf sterren hotel gedurende de oorlog. Dit Brits drama laat het London van de jaren 40 zien en de impact van de oorlog op de diverse bevolkingsgroepen.

Big Little Lies

Met Big Little Lies krijg je een leuke Amerikaanse HBO-serie te zien welke draait om overleven. Leugens en bedrog blijken daarin een grotere rol te spelen dan gewenst.

Prime Suspect 1973

De 22-jarige Jane Tennison’s begint onwennig bij de politie. Na het seksistische geplaag wordt ze in Prime Suspect 1973 in het diepe gegooid met een lastig moordonderzoek.

American Playboy: The Hugh Hefner Story

In American Playboy: The Hugh Hefner Story zie je op ‘naakte’ wijze het verhaal over de in 2017 overleden oprichter van het bekende Playboy magazine, Hugh Hefner.

The Loch (Loch Ness)

Detective Annie Redford doet er alles aan om een seriemoordenaar te vinden. In de Britse serie The Loch is dat niet zonder gevaar, want het wordt een strijd om leven en dood.

Santa Clarita Diet

De Amerikaanse serie Santa Clarita Diet lijkt in eerste instantie om gewone makelaars te gaan. Hun levens veranderen echter drastisch door dramatische gebeurtenissen.

Taboo

James Keziah Delaney keert tijdens de Oorlog van 1812 terug naar Londen. Vele zitten in de Engelse serie Taboo te azen op zijn opgebouwde rijk, zelfs moord zouden ze er voor over hebben.

Rellik

Gabriel Markham werkt in de Engelse serie Rellik met zijn team aan het vinden van een seriemoordenaar. Maar een onderbreking in het onderzoek verlegt opeens de aandacht.

Apple Tree Yard

Gehuwd en opgegroeide kinderen, wat wil Yvonne nog meer? Haar rustige leven wordt een chaos wanneer ze in Apple Tree Yard toegeeft aan een impulsieve en gepassioneerde affaire met een interessante vreemdeling.

Liar

Schoolleraar Laura Nielson beschuldigd in de Britse psychologische thriller Liar Andrew Earlham van verkrachting. Maar de beschuldigde chirurg geeft zich niet zomaar gewonnen.

White Gold

White Gold behoort tot de Engelse series met humor. Je volgt het verhaal van een gladde verkoper in Essex, in het jaar 1983. De handige verkoper Vincent zet zijn uiterlijk en charmes in om maar zoveel mogelijk te verkopen maar de weerstand neemt toe.

Trust Me

Een hardwerkende zuster verliest in Trust Me op een lullige manier haar baan. Ze moet drastische oplossingen bedenken om voor haar dochter te kunnen blijven zorgen.

One Day At A Time

In de komedie One Day At A Time zie je een (in positieve zin) gekke Cubaans-Amerikaanse familie. Generatieconflicten binnen de familie zorgen voor de nodige hilariteit.

Tin Star

De misdaadserie van Amazon Tin Star speelt zich in een bergachtige omgeving, waar oliewerkers zich verdacht gedragen.

A Series Of Unfortunate Events

De Amerikaanse tv serie A Series Of Unfortunate Events gaat over Graaf Olaf en weeskinderen die familiegeheimen boven water willen krijgen.

Back

De Britse komedie Back volgt de stiefbroers Stephen en Andrew welke het familiebedrijf van hun overleden vader proberen over te nemen.

Strike

De oorlogsveteraan Cormoran wordt in deze Engelse serie Strike een privé detective. Hij lost brutale moorden op, dat doet hij met hulp van zijn assistent Robin Ellacott.

The State

In de Engelse tv serie uit 2017 The State zie je vier Britten die zich in Syrië aansluiten bij ISIS, met alle gevolgen van dien.

Decline And Fall

Paul Pennyfeather is in de komedie Decline And Fall een voorbeeldige student op de Oxford University gedurende de jaren 20, tot hij ten onrechte veroordeeld wordt.

Little Boy Blue

Zie in Little Boy Blue het verhaal van een moordenaar die in 2017 een elfjarig kind vermoorde, maar niet kon voorkomen dat hij berecht werd.

Paula

Lerares Paula heeft een one night stand met een onweerstaanbare man, maar dat blijft in de Brtise serie Paula niet zonder pijnlijke gevolgen.

The Replacement

Terwijl een vrouw in de Engelse serie The Replacement begint aan haar kraamverlof lijkt haar vervanger niet controle over haar werk maar ook over haar leven te willen nemen.

Born To Kill

Je duikt in de Britse serie Born To Kill in gedachtewereld van Sam, een tiener die er psychopathische gedachten op na houdt.

Broken

De Katholieke priester Michael Catholic is actief in een gemeente die in Broken moeite heeft zijn moderne manier om het geloof te verzoenen met de weerbarstigheid van het dagelijks leven.

Jamestown

Deze mooie Britse historische serie Jamestown gaat over de verovering van Amerika door de Engelsen in het jaar 1617.

Porters

De ziekenhuismedewerker Simon merkt al op zijn eerste dag dat hij nog een lange weg te gaan heeft voordat hij dokter kan worden. Op komische wijze wordt in Porters zijn ontwikkeling gevolgd.

Fearless

De mensenrechtenadvocate Emma Banville probeert in Fearless de onschuld van Kevin Russell te bewijzen, welke 14 jaar geleden veroordeeld is voor het vermoorden van een schoolmeisje.

In The Dark

De zwangere D.I. Helen Weeks keert In The Dark terug naar haar geboorteplaats om een oude vriend te helpen die last heeft van een mediagekte vanwege de ontvoering van twee meisjes.

Clique

Jeugdvriendinnen Georgië en Holly zijn amper een paar weken op de universiteit in Edinburgh, wanneer Georgië in Clique bij een groep wordt getrokken onder leiding van docent Jude McDermid.

Quacks

In het oude Victoriaanse Londen zijn vier pioniers en vrienden in Quacks al vechtend bezig om levens te redden.

Harlots

Margaret Wells heeft in Harlots veel moeite om haar dochters op te voeden. Dat valt ook niet mee aangezien het leven zich afspeelt in London gedurende de 18e eeuw.

Riviera

Na de dood van Georgina’s rijke man Constantine raakt ze in schok zodra ze ontdekt welke levensstijl en geheimen achter de rijkdom schuil ging. Ze is er in Riviera veel aan gelegen zichzelf en haar familie te beschermen.

Powerless

In de nieuwe serie Powerless volg je het personeel van een bijzondere verzekeringsmaatschappij. Ze zijn gespecialiseerd in het verzekeren van schade veroorzaakt door Superhelden.

Training Day

Bekend van de Amerikaanse film uit 2001 volg je in Training Day een onervaren agent die samenwerkt, met wat later blijkt, een corrupte partner.

Taken

De voormalige CIA-agent Bryan Mills is in de Amerikaanse thriller Taken tegelijk een dodelijke agent, als een gefrustreerd mens uit op wraak.

Shots Fired

In een Zuidelijk Amerikaanse stad met een slavenverleden vindt een schietpartij plaats. Welke rol speelde racisme en hoe gaat in de tv serie Shots Fired het strafrecht daar mee om?

The Mick

In de Amerikaanse komedie The Mick zie je hoe een ongezond levende vrouw ongewild de kinderen van haar rijke zus gaat opvoeden. Dat is nodig omdat haar zus het land heeft moeten vluchten.

Crashing

Een komiek uit New York moet zijn lach opnieuw zien te vinden nadat zijn vrouw hem verlaten heeft. In deze nieuwe Amerikaanse komedie uit 2017 Crashing is er maar één oplossing voor dit probleem: lachen.

Chicago Justice

In Chicago Fire volg je een toegewijd team strijdend voor rechtvaardigheid. Hoe meer men te weten komt, hoe meer de realiteit knaagt met wat de wet wel en niet toestaat.

A.P.B.

Ooggetuige zijn van een gewelddadig misdaad laat een miljardair niet koud. Hij start in de Amerikaanse misdaadserie A.P.B. een privépolitie om de misdaad aan te pakken.

Riverdale

Op Onafhankelijkheidsdag vindt er een moord plaats in het stadje Riverdale. Het mysterie begint aan het begin van een schooljaar, een moment van nieuwe studenten en bloeiende relaties.

Beyond

Na 12 jaar ontwaakt een jonge man uit een coma. Hij ontdekt in de Amerikaanse serie Beyond dat hij nieuwe vaardigheden heeft, dat komt goed uit want er is een gevaarlijke samenzwering. In 2018 seizoen twee.

24: Legacy

Na het omleggen van een terroristische leider keert Eric Carter in 24: Legacy terug naar het veilige Amerika. Tenminste, dat denkt hij tot hij merkt dat de terroristische organisatie uit is op wraak.

Emerald City

In deze moderne versie van The Wizzard of Oz volg je Dorethy Gale. Ze is uit op een ontmoeting met de ‘Wizard’ in Emerald City, maar het valt niet mee om de stad daadwerkelijk te bereiken.

Superior Donuts

De sympathieke Donut-winkel eigenaar Arthur probeert in Superior Donuts de dagen zo leuk mogelijk door te brengen met zijn jonge medewerker Franco. Deze serie speelt zich af in de niet al te spannende stad Chicago.

Madiba

Deze zesdelige miniserie gaat over het leven van de Zuid-Afrikaan Nelson Mandela. Op welke manier zet Madiba het leven van Nelson Mandela neer?

Legion

David Haller is in Legion een jonge vent met schizofrenie, dat geeft hem vele problemen in zijn dagelijkse functioneren. Zijn leven verandert na een vreemde ontmoeting, als hij ontdekt speciale krachten te hebben die zijn leven kunnen veranderen.

Doubt

Een succesvolle advocaat raakt in Doubt krijgt romantische gevoelens voor een cliënt. Onduidelijk is of die man wel of niet betrokken is bij een misdaad, de uitkomst kan een ander licht op de relatie geven.

When We Rise

Liefhebbers van de Amerikaanse geschiedenis over de ontwikkeling van de homorechtenbeweging kijken naar When We Rise. Deze serie blikt terug op de bekende Stonewall rellen in 1969.

GLOW

De Netflix-serie GLOW toont je een kijk op het persoonlijke en professionele leven van een groep succesvolle vrouwen, die allemaal optreden voor een bijzonder worstel organisatie in Los Angeles.

Feud

De Amerikaanse serie Feud gaat over beroemde relatie zoals die van prins Charles en prinses Diana. Op komische wijze worden bekende mensen geacteerd.

The Arrangement

In deze Amerikaanse serie krijgt Megan Morrison een huwelijkscontract van 10 miljoen dollar aangeboden. Gaat ze in The Arrangement trouwen met de grootste ster van Hollywood?

Making History

In Making History volg je drie vrienden uit twee verschillende eeuwen. Het valt niet mee om de spanning van het tijdreizen te combineren met het oplossen van de normale alledaagse zorgen.

Time After Time

De titel Time After Time doet al wat vermoeden waar deze Amerikaanse serie over gaat. Je volgt er de avonturen van de jonge meneer Wells en zijn tijdmachine.

The Mayor

Het valt niet mee om rond te komen als hiphopartiest. Een hiphopper weet in The Mayor succes te boeken door zijn muziek tijdens de verkiezing van een burgemeester te promoten.

Inhumans

Kun je als geïsoleerde gemeenschap overleven? In de Amerikaanse serie Inhumans doen supermensen er alles aan om hun kleine samenleving en zichzelf te beschermen.

The Good Fight

Zodra de geldpot van Diane Lockhart verloren gaat is het tijd om een nieuwe start te maken. Het valt in The Good Fight nog niet mee om na al die tijd opnieuw te beginnen bij een nieuw bedrijf.

Me, Myself & I

De Amerikaanse komedie Me, Myself & I bekijkt het leven van een man over een periode van vijftig jaar. Drie spannende leeftijden in het leven komen aan bod: dat als 14-jarige in 1991, als 40-jarige in het nu en als 65-jarige in de toekomst.

The Brave

Het is dapper om als militair persoonlijke offers te brengen tijdens gevaarlijke missies achter de vijandelijke linies. In de spannende serie The Brave volg je deze waaghalzen op de voet.

Young Sheldon

Liefhebbers van The Big Bang Theory zullen met plezier kijken naar Young Sheldon. Je volgt er het jonge leven van Sheldon Cooper welke later in de eerst genoemde serie te zien is.

Law & Order True Crime

De gebroeders Menendez zijn op de nationale televisie berecht voor vermoorden van hun ouders. Hun verhaal achter deze gruwelijke misdaad komt in Law & Order True Crime in alle facetten aan bod.

Big Mouth

Wat kan je van de komische animatie Big Mouth verwachten? De puberteit is niet voor iedereen een feest, toch gebeuren er juist in die periode soms wonderbaarlijk mooie dingen.

Extinct

Een groep mensen wordt 400 jaar na uitsterving nieuw leven ingeblazen. De buitenaardse wezens beweren dat te doen om zo de menselijke soort te herstellen. Maar de herboren mensen ontdekken in Extinct een andere waarheid die het menselijk ras opnieuw bedreigen.

The Orville

Een niet al te best verkenningsschip genaamd The Orville vliegt 400 jaar in de toekomst interstellair rond. Reken op kosmische uitdagingen en een bijzonder gezelschap van ruimtevaarders wat met elkaar omgaat.

Ten Days In The Valley

Een overwerkte en alleenstaande moeder zit midden in een vervelende scheiding. De situatie verergert in Ten Days In The Valley zodra blijkt dat haar jonge dochter vermist is. Het zet haar haar wereld op de kop.

Valor

Dit drama speelt zich vooral af in het nu, met flashbacks naar een mislukte missie waarbij een vrouwelijke pilot betrokken was. In Valor wordt de grens tussen militaire discipline en natuurlijke menselijke verlangens grondig getest.

Ghosted

Een sceptische ex-agent moeten leren samen te werken met een nerd die geloofd in het paranormale. Samen moeten ze in Ghosted een overheidsinstantie helpen met niet te verklaren en paranormale gebeurtenissen.

Kevin (Probably) Saves The World

Eens een succesvolle maar zelfzuchtige Wall Street zakenman, komt Kevin Finn in een neerwaartse spiraal terecht. Hij gooit in Kevin (Probably) Saves The World zijn levensstijl om een gelukkiger bestaan te leiden.

Absentia

Na dood verklaard te zijn, probeert een FBI-agente haar identiteit, onschuld en familie zien terug te krijgen. Dat valt in Absentia niet mee als je hoofdverdachte bent in een serie van gruwelijke moorden.

Star Trek: Discovery

De USS Discovery ontdekt in deze lang verwachte Netflix-serie nieuwe werelden en vormen van leven. In Star Trek: Discovery zie je wat een officier zoal te weten komt.

Atypical

Lukt het Sam, een 18-jarige autistische jongen, om een vriendin te vinden? Terwijl Sam steeds minder afhankelijk wordt, heeft dat ook invloed op de levenswijze van zijn moeder. Op Netflix zie je in Atypical hoe.

Ghost Wars

Een afgelegen stadje in Alaska wordt in Ghost Wars overspoeld is door mysterieuze wezens. Lukt het Roman Mercer om zijn eigen leven en dat van de dorpsbewoners te redden?

The Deuce

In The Deuce gaan we terug naar het Amerikaanse New York van de jaren 70 en 80. In die tijd was er volop pornografie en prostitutie te vinden in Manhattan, dat zie je terug in deze dramaserie.

Disjointed

De Cannabisexpert Ruth Whitefeather Feldman stelt onder andere haar pas afgestudeerde zoon aan. Hij moet in Disjointed haar marihuana onderneming in Los Angeles zien te runnen.

Mindhunter

Twee FBI-agenten werken aan methoden om met behulp van psychologie motieven van misdadigers te ontrafelen. In Mindhunter zie je hoe ze de denkwijze in het oplossen van moorden proberen te veranderen.

The Defenders

Je volgt een viertal helden met één gemeenschappelijk doel, ze willen New York redden. In The Defenders zie je vier eenzame mensen met ieder zo hun eigen willetje, maar ze zijn wellicht sterker als ze leren samenwerken.

Mr. Mercedes

In de Amerikaanse tv serie Mr. Mercedes zie je het verhaal van een psychopathische moordenaar. Hij rijdt met een gestolen Mercedes rond in een menigte. Een net gepensioneerde rechercheur probeert daar een eind aan te maken.

The Sinner

Een jonge vrouw gedraagt zich op een gruwelijke en gewelddadige manier maar ze weet niet waarom. In The Sinner raakt een onderzoeker geïnteresseerd in de vertoning en hij is vastberaden om de oorzaak boven water te krijgen.

Twin Peaks

In de Amerikaans serie Twin Peaks starten we 25 jaar nadat de inwoners van een schilderachtig stadje te maken kregen met een moord.

Midnight, Texas

Middernacht is een veilig tijdstip om je te laten zien wanneer je anders bent dan anderen. In Midnight, Texas ontstaat er met door de verzameling van buitenstaanders een sterk en onwaarschijnlijk gezelschap.

Somewhere Between

Een moeder probeert in Somewhere Between het lot van haar 8-jarige dochter te beïnvloeden. Ze weet waar ze is en wanneer ze wordt vermoord, maar niet door wie en waarom. Wat zijn haar kansen?

American Ripper In London

Jeff Mudgett wil in American Ripper In London een gewaagde theorie toepassen. Die zou moeten bewijzen dat de eerste Amerikaanse seriemoordenaar (H.H. Holmes) en de meest beruchte Groot-Brittannië (Jack The Ripper) dezelfde persoon was.

Will

De Amerikaanse dramaserie Will gaat over de jonge jaren van schrijver William Shakespeare. Toen hij in 1589 in Londen kwam was de theaterwereld populair. Kan Will zijn droom laten uitkomen en de wereld veranderen met woorden?

The Mist

Zodra er een mist een klein stadje binnendringt worden de bewoners angstig. In de Netflix-serie The Mist proberen de bewoners zich te weren tegen de enge mist en alle gevaren die er bij komen kijken.

Gypsy

Naomie Watts speelt de therapeut Jean Holloway, die opgaat in het leven van haar patiënten. Een professionele afstand houden blijkt haar in Gypsy steeds moeilijker af te gaan.

Downward Dog

Waar is hond wel niet goed voor? Een eenzame hond mengt zich in de complexe relaties van mensen. Als je van een pratende hond houdt dan zit je met Downward Dog goed.

Snatch

Licht gebaseerd op de gelijknamige film zien we in Snatch een groep die stuit op een gestolen lading. Het gevolg is dat ze te maken krijgen met de georganiseerde misdaad, met alle gevaren van dien.

Room 104

Wat gebeurt er zoal in een hotelkamer? Stel je een eenpersoonskamer van een Amerikaans hotel voor en kijk welk verhaal er in Room 104 vertelt wordt over hoe de gast zijn tijd door kwam.

The White Princess

The White Princess ziet dat door het huwelijk tussen Henry VII en Elizabeth van York en Engeland verenigd wordt. Toch brengen persoonlijke en politieke breuken nieuwe problemen teweeg die opnieuw het koninkrijk dreigen te verscheuren.

Six

Terwijl Navy SEAL Team Six probeert een Taliban-leider in Afghanistan te elimineren, ontdekken ze een Amerikaanse burger die is overgelopen naar de vijand. In 2018 is seizoen twee te zien.

Claws

Het leven in een nagelstudio in Florida is spannender dan je zou denken. In Claws krijg je een steeds beter beeld van het leven en de misdaden van 5 vrouwen die samen als nagelspecialisten werken.

Snowfall

Liefhebbers van de drugsgeschiedenis en de jaren 80 kunnen in Snowfall hun neus ophalen. De serie gaat over de vroege dagen van de crack- en cocaïne rage in Los Angeles.

Still Star-Crossed

Ben je liefhebber van Romeo en Juliet? De serie Still Star-Crossed gaat verder waar het beroemde verhaal stopt. Verraad, intriges en de romances komen ruim aan bod. Dit alles gebaseerd op het boek van Melinda Taub.

I’m Dying Up Here

In de jaren 70 was de stand-up komedie erg populair. Maar hoe ontstonden en ontwikkelende de carrières van komieken zich? In I’m Dying Up Here wordt ingezoomd op de complexe wereld van het vermaken van het publiek.

Ozark

Een financieel adviseur verhuist stiekem van Chicago naar de Ozark gebergten in Missouri, maar waarom? Al snel blijkt dat een moeilijke relatie met een drugskartel de oorzaak is. Is een verhuizing de juiste oplossing?

Great News

Hoeveel is als moeder de relatie met je dochter waard? In Great News komen de verhoudingen onder druk te staan ze stage gaat lopen op de plek van haar nieuwe baan. Met enkele pittige uitdagingen tot gevolg.

Friends From College

Vrienden die elkaar kennen van Harvard zijn opeens veertigers. In Friends From College worden oude vriendschappen en romances opgehaald. Lukt het om een volwassen leven te combineren met de nostalgie van vroeger.

Genius

Hoe leuk is het om de levensverhalen van de grote denkers uit onze geschiedenis te zien? In Genius volg je ze vanaf hun jonge dagen tot de laatste levensjaren. De ontdekkingen, liefdes, gebreken en genialiteit komen voorbij.

American Gods

De pas vrijgelaten ex-gedetineerde Shadow Moon is een man met een verleden. Nu hij wat ouder en wijzer is wil hij niets liever dan een rustig burgerlijk leven. Zijn plan valt in American Gods weg zodra zijn vrouw omkomt bij een naar ongeluk.

Famous In Love

Een doorsnee studente wordt ineens een ster dankzij een Hollywood-hit. Dat heeft in Famous In Love wel gevolgen voor de relatie met haar kamergenoot en collega acteur. Weet ze school, vriendschappen en haar nieuwe status nog te combineren?

Brockmire

Een befaamde honkbalomroeper gaat publiekelijk af. Tien jaar later probeert Jim in een kleine stad de draad op te pakken. In Brockmire gaat het niet alleen om zijn carrière, ook zijn liefdesleven wil hij op het juiste niveau krijgen.

The Son

Ben je al bekend met het verhaal over het ontstaan van Amerika? In The Son leer je het rijkste land ter wereld beter kennen. Extra aandacht is er voor de bloedige opkomst en ondergang van het olierijke Texas.

Imaginary Mary

Een denkbeeldige oude jeugdvriend komt de workaholic en inmiddels volwassen vrouw Alice gezelschap houden. De gezelligheid slaat in Imaginary Mary al snel om in vermakelijke bemoeienis.

The Kennedys: After Camelot

Jacqueline Kennedy is een voormalig First Lady. De Amerikaanse dramaserie uit 2017 The Kennedys: After Camelot neemt je mee terug naar de moord op haar echtgenoot John en de vervelende nasleep.

The Marvelous Mrs. Maise

Miriam leidt een doorsnee jaren vijftig bestaan. Dat betekent naar school gaan, een partner vinden en kinderen krijgen. Haar leven verandert In The Marvelous Mrs. Maise drastisch zodra ze besluit een stand-up komediante te worden.

The Young Pope

Jude Law speelt in The Young Pope de jonge en charmante Lenny Belardo. Dat was de eerste Amerikaanse paus, ook wel bekend als Pius XIII. Hoe heeft hij zich zo snel kunnen opwerken? Een slimme strategie pakte goed uit.

Stella Blómkvist

Advocate Stella Blómkvist wordt in deze donkere Ijslandse misdaad thriller ingehuurd om verdachte te verdedigen. In deze 18+ serie maak je al snel kennis met een sexy en geslepen vrouw, die een donker verleden heeft en een wild leven.

Odds

De detectiveserie Odds hoort bij de Nederlandse series op Videoland en is met Tygo Gernandt en Willem Voogd. Hoewel ze tegenpolen lijken blijken ze een gouden aanwinst voor de politie.

Naast nieuwe series zijn er meer tv series om naar te kijken.