Top 15 romantische series

Hier vind je de 15 beste romantische series om zonder abonnement te kijken.

Hier ligt de nadruk op romantiek. Voor komedie en drama zijn er namelijk aparte overzichten.

Bekijk hieronder alle liefdes series met beschrijving en kijkinformatie.

Downton Abbey


Het romantische Britse kostuumdrama Downton Abbey speelt zich ruim 100 jaar geleden af, op een mooi landgoed. De rijke familie Crawley heeft het daar voor het zeggen, toch durven sommige een avontuur wel aan.

Poldark


Ross Poldark keert na de Amerikaanse revolutie terug naar Engeland. Hij merkt dat iedereen dacht dat hij dood was. Daarom is zelfs zijn beoogde vrouw plotseling verloofd met zijn neef. Lukt het hem om haar terug te winnen of moet hij een nieuw leven beginnen?

Modern Family


Bij Modern Family volg je het reilen en zeilen van drie families. Reken op Amerikaanse komedie met veel grappen en gekke situaties. Maar ook voor de liefde is er soms ruimte. Hoe kan het dat de meest simpele en logische dingen in deze serie misgaan?

Outlander


Volg in de romantische fantasy Outlander het verhaal van Claire Randall. Ze is een getrouwde gevechtsverpleegster, die op mysterieuze wijze van 1945 terug in de tijd gaat naar het jaar 1743. Ze komt daar in een onbekende, maar bedreigende wereld terecht.

Deutschland 83


Martin Rauch krijgt in de leuke Duitse serie Deutschland 83 de opdracht om zich in het West-Duitse leger te infiltreren. Zijn spionagewerk brengt hem constant in de problemen, zeker als het om romantische momenten gaat.

Once Upon A Time


Zodra Emma Swan in een klein stadje komt lijken sprookjes tot leven te komen. Het jongetje Henry is de gelukkige bezitter van het sprookjesboek Once Upon A Time. Hij lijkt in deze Amerikaanse serie als enige niet verrast door alle merkwaardige gebeurtenissen.

30 Degrees In February


Je ziet in de romantische dramaserie 30° I Februari (30 Degrees In February) mensen die hun koude wintergeboorteland ontvluchten, op zoek naar geluk in het zonnige Thailand. Maar krijgen ze dat ook? In 2017 is deze Zweedse serie van Netflix gegaan.

Divorce


Divorce is een Nederlandse romantische komedie. Drie mannen zitten in een scheiding. Ze gaan samenwonen en hun levens op orde zetten, tenminste dat was de bedoeling.

Bagels & Bubbels


Bagels & Bubbels is een Nederlandse romantische comedy met Bracha van Doesburg. De bekende superster Noa ontmoet een gewone maar knappe bakkersjongen Rick. Het blijft niet bij bagels bakken.

Feuten


De ontgroening van studenten loopt in het romantische drama Feuten soms aardig uit de hand. Maar dat is in deze oude Nederlandse serie soms nodig om geaccepteerd te worden.

Bloedverwanten


Bennie de Winter komt in het romantisch drama Bloedverwanten te overlijden. Zijn bedrijf gaat in deze Nederlandse serie vervolgens over naar zijn dochter Esther, maar gaat dat wel goed?

Famous In Love


Een doorsnee studente wordt ineens een ster dankzij een Hollywood-hit. Dat heeft in de romantische Amerikaanse serie Famous In Love wel invloed voor de relatie met haar kamergenoot en collega acteur. Weet ze school, vriendschappen en haar nieuwe status nog te combineren?

Vriendinnen


Vriendinnen is een leuke Vlaamse serie voor vrouwen. Het gaat over de levenslange vriendschap tussen Nel Vercammen en Eva Michiels. Dit drama bevat de nodige humor en een vleugje romantiek.

Dubbelleven


Dubbelleven is bekroond als beste drama van 2010. Twee gelukkige vrouwen blijken in deze romantische Vlaamse serie dezelfde man te hebben.

Connie & Clyde


Connie & Clyde een romantische comedy en van de makers van Clan. Niet geschoten, altijd mis! is de slogan van het Belgische relatiebureau Connie & Clyde.

Verliefd Op Ibiza


Verliefd Op Ibiza hoort bij de leukere Nederlandse series van vroeger. In dit romantisch drama blijkt al snel dat het mythische eiland Ibiza relaties kan maken én kraken.

Dit waren de beste romantische series. Laat hieronder een bericht achter als je favoriete love-serie ontbreekt of ga terug naar het menu.

12 + 8 =