Sciencefiction Series

Hier vind je de 10 beste sciencefiction series om zonder abonnement te kijken.

De meeste komen uit Amerika en Engeland.

Bekijk hieronder alle SF-topseries met beschrijving en kijkinformatie.

Westworld


Liefhebbers van Amerikaanse Sf-series zullen met voldoening naar Westworld kijken. Een futuristisch park bemand door robots gaat wegens problemen dicht. Vervolgens duikt er een mysterieuze zwartgeklede man op, die veel ravage veroorzaakt.

Black Mirror


Bij de beste sf-series mag Black Mirror natuurlijk niet ontbreken. Deze Britse sci-fi thriller laat je op een creatieve manier de donkere kant van technologie en het leven zien.

Legion


David Haller is in de Amerikaanse Science fiction Legion een jonge vent met schizofrenie. Dat geeft hem vele problemen in zijn dagelijkse functioneren. Zijn leven verandert zodra hij ontdekt speciale krachten te bezitten.

Jonathan Strange & Mr. Norrell


In een variant op de geschiedenis en wel tijdens de Napoleontische Oorlogen, leven twee merkwaardige mannen. In deze Britse fantasy sci-fi Jonathan Strange & Mr. Norrell wordt magie ingezet als middel om Engeland te helpen.

Real Humans


In een nieuwe realiteit is de kunstmatige mens een vast verschijnsel geworden. In de Zweedse sf-serie Äkta Människor (Real Humans) hebben Robots geen robotachtig gedrag en verschijning meer.

Wayward Pines


Bij de spannende Amerikaanse sf-serie Wayward Pines kun je mysterie verwachten. Ethan Burke probeert als geheim agent twee vermiste federale agenten te vinden, wat vrij lastig blijkt.

Philip K. Dick’s Electric Dreams


Liefhebbers van wetenschapsfictie hebben uitgekeken naar de Britse Science fiction serie Electric Dream, wat een verfilming is van de boekenreeks van Phillip K. Dick.

Zoo


De Amerikaanse Science fiction Zoo gaat het over het geweld van dieren tegen mensen. Maar hoe zijn al die merkwaardige aanslagen te verklaren en op te lossen?

Hard Sun


In de harde Engelse sf-serie Hard Sun volg je twee eigenwijze detectives. Hoewel ze heel verschillend zijn en denken worden ze  gedwongen samen te werken. Lukt het ze weerstand te bieden tegen een dreigende criminele wereld?

Missie Aarde


Missie Aarde is een Nederlandse Sciencefiction serie. Het neemt je mee naar 2063, in dat jaar kan alleen Nederland zich nog beschermen tegen extreem hoog water.

Dit waren de beste Sciencefiction series. Laat hieronder een bericht achter als je favoriete SF-serie ontbreekt of ga terug naar het menu.

2 + 7 =